Ukryte drzwi

« Powrót do grupy: Wspólnoty mieszkaniowe

5 lutego 2020, 22:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam wszystkich,
kpiłem mieszkanie w kamienicy, w której są jedne oficjalne drzwi wejściowe z klatki schodowej do mieszkania i jeszcze jedne zamaskowane od strony klatki płytą karton gips. Od strony mieszkania są normalne stare drzwi po otwarciu których pojawia się wspomniana płyta KG. Moje pytanie brzmi, czy mogę wywalić tą płytę KG i wstawić tam sobie drugie wejściowe drzwi?? Czyli powrócić do stanu jaki był dawniej? Czy muszę konsultować to ze wspólnotą?? Nie wiem dlaczego te drzwi zostały zasłonięte i niestety nie dowiem się tego od poprzedniej właścicielki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wpisanie do KRD Liczba postów: 20 Grupa: Wspólnoty m... Ile kosztuje taki wpis?
  • Odśnieżanie Liczba postów: 17 Grupa: Wspólnoty m... W poszukiwaniu chlorku magnezu przeznaczonego do zwalczania śliskości spowodowanej gołoledzią, lodem, ubitym śniegiem itd. polecam zajrzeć do https://www.sol-d...
  • Zabudowa balkonu Liczba postów: 136 Grupa: Wspólnoty m... Jak zabudowujecie balkon to tutaj https://gardenspace.pl/meble-balkonowe macie ofertę na meble i dodatki do niego. Ja długo szukałem czegoś do siebie i dopiero....
  • Firma sprzątająca Liczba postów: 46 Grupa: Wspólnoty m... Airozone ozonowało moje mieszkanie i teraz wnętrze jest wolne od nieprzyjemnych zapachów, a ja mogę cieszyć się czystym powietrzem . Naprawde polecam wam zapozn...
  • Zarządzanie i Administracja Nieruchomościami Liczba postów: 68 Grupa: Wspólnoty m... Berberis ma mnóstwo funkcji związanych z zarządzaniem. Po prostu zróbcie to tak, aby to miało ręce i nogi, sensownie to poukładajcie. Nic się nie zmieni z dnia....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19424 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 312

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >