Ultranowoczesne wnętrze

« Powrót do artykułu: Ultranowoczesne wnętrze | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸

12 maja 2021, 09:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Ahmad Jamal Trio Ahmad Jamal At The Pershing Buzzcocks What Do I Get Rick Wakeman Journey To The Centre Of The Earth

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2021, 09:58

Blood Sweat Tears B S T 4 Big Maybelle Ive Got A Feelin Ocean Of Tears Guns N Roses Chinese Democracy Shacklers Revenge

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2021, 10:34

Derrick Morgan Fat Man Im Gonna Leave You Johnny Cash American III Solitary Man Slim Willis Band Wine Me Up Baby I Sayed That

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2021, 12:24

Black Mountain Wilderness Heart Mark Lanegan Band Istanbul IKSV Salon Dec 11 2012 Various Victrola Favorites Artifacts From Bygone Days

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2021, 06:02

free slots no registration free slots no registration free coins slotomania

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2021, 08:32

slots free spins no regisВ­traВ­tiВ­on free penny slots no download play slots for real money united states

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2021, 14:12

W ultranowoczesnym wnętrzu może sprawdzić się cegła ozdobna na ścianę, na przykład taka jak tu: https://klinkierbud.pl/cegla-i-klinkier-we-wnetrzach,24,36, wygląda i trzyma się najlepiej.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2021, 21:06

Szanowni Państwo,
Ważną rolę odgrywa dekoracja ścian. Powinna być ona przemyślana oraz dobrze dobrana. Im bardziej przemyślaną dekorację wybierzemy, tym lepszy efekt uzyskamy. Rekomenduję wybór płytek klinkierowych King Klinker https://kingklinker.pl/, które są dostępne w szerokiej gamie kolorystycznej, wzornictwie lica. Ich potencjał dekoracyjny jest bardzo duży, a to pozwala na wykonanie bardzo indywidualnych aranżacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2021, 21:11

Bardzo polecam klinkier tak jak moi przedmówcy – ale polecam wybieranie prawdziwego klinkieru, nie elastycznej okładziny. Dlaczego/ tu jest odpowiedź: https://www.youtube.com/watch?v=JDdTawm-b_Q, polecam obejrzeć

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2021, 12:48

Ultranowoczesność = klinkier. Dla mnie to synonimy. U mnie w domu można zobaczyć sporą ilość klinkieru na ścianach, wybrałam King Klinker, który jest jak dla mnie niezawodny i mogę go polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19403 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 153

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >