![]() Gość: Feneks praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Michał23332 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Adam45 kierownik
![]() |
Klinkier zdecydowanie potrafi nadać wnętrzom nowoczesności. Oczywiscie dobrze dobrany i odpowiednio położony. Dzięki temu będziemy mieli fajną aranżację. To mi sie podoba. Polecam sobie wejść na stronę King Klinker i sprawdzić, jakie mają kolekcję. Bez problemu dopasujecie płytki do tego, jak wnętrze ma wyglądać |
| |
offline ![]() Daniel.Martyniuk85 inżynier
![]() |
Klinkier zdecydowanie potrafi nadać wnętrzom nowoczesności. Oczywiscie dobrze dobrany i odpowiednio położony. Dzięki temu będziemy mieli fajną aranżację. To mi sie podoba. Polecam sobie wejść na stronę King Klinker i sprawdzić, jakie mają kolekcję. Bez problemu dopasujecie płytki do tego, jak wnętrze ma wyglądać |
| |
offline ![]() Mati.Mati0000 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Rysia J praktykant |
|
| |
offline ![]() Kottii majster
![]() |
Dzień dobry! Planuję metamorfozę pokoju dziecięcego, ale nie wiem, jak to zrobić. Rodzina poleciła mi bym zatrudniła architektów. Moja kuzynka korzystała z usług pracowni architektonicznej architetto i była bardzo zadowolona, zaprojektowany przez nich pokój jej synka z motywem piłkarskim - robi wrażenie. Czy Państwo współpracowali z tą firmą? Bardzo proszę o opinię. |
| |
![]() Konto usunięte praktykant |
Hej wszystkim, wiecie może gdzie zakupię ładne i dobrze wykonane uchwyty do mebli kuchennych? Nie umiem się na żadne konkretne zdecydować, a bardzo mi zależy na dobrej jakości. Myślicie, że te https://drzazgasklep.pl/pl byłyby dobre? Macie jakieś opinie o tym sklepie? |
Ten post był edytowany przez dnia: 8 sierpnia 2021, 09:50 | |
| |
![]() Gość: candipharm praktykant |
|
| |
offline ![]() e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
![]() ![]() |
Szanowni Państwo, |
|
Ultranowoczesne wnętrze
«
Powrót do artykułu: Ultranowoczesne wnętrze | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak urządzić pokój małego kibica Liczba postów: 20 Grupa: Wnętrza U mnie dzieciaki również mają w bardzo podobnym stylu swoje pokoje urządzone i ja jestem zdania, że ogólnie strefy kibiców są czymś bardzo fajnym. Muszę dodać,....
- Mieszkanie projektantki wnętrz, urządzone w duchu... Liczba postów: 2 Grupa: Wnętrza
- Prywatna sauna w łazience Liczba postów: 48 Grupa: Wnętrza Po całym dniu dobrze jest się porządnie wygrzać. sauna domowa sucha to sposób na odprężenie i chwilę dla siebie, bez konieczności wizyt w publicznych saunach.
- Jak urządzić wnętrza biurowe oraz sale konferencyj... Liczba postów: 39 Grupa: Wnętrza Warto wyposażyć swoje biuro czy sale konferencyjną w odpowiednie kalendarze! W sieci znalazłam te opcje i warianty - https://glos24.pl/kalendarz-scienny-czy- biu...
- Jak dobierać środki czystości do rodzaju zabrudzen... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza Będąc na etapie poszukiwań profesjonalnego wsparcia, wysokiej jakości i jednocześnie krótkich terminów realizacji większych zamówień w zakresie środków czystośc...