Urzadzanie domu

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

27 stycznia 2019, 12:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Urządzając własny domu chcemy by w każdym pokoju znalazły sie jakieś ciekawe dopdatki. Stoje przed remontem i też zastanawiam sie jak urządzić moje wnętrze. Może to okazać sie dla mnie wyzwaniem bo chyba podobają mi się szalone dodatki. Widziałam niedawno fotel pufa na italpouf.pl i zakochałam się w nim. Bardzo chciałabym by znalazły się w salonie, idealnie pasują też do pokoju dziecka

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2019, 11:07

Ja stawiam na minimalizm aby też nie było zbyt dużo rzeczy do sprzątania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2019, 12:43

Urządzając wnętrza nie można zapominać o jego funkcjonalności :)
Jeśli szukacie ciekawych inspiracji wnętrzarskich to zajrzyjcie tutaj: https://www.mirjan24.pl/content/category/2-in spiracje
Mają naprawdę extra pomysły na aranżacje pomieszczeń :)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2019, 14:45

Ja podobnie jak poprzednik, stawiam raczej na minimalizm. Im więcej rzeczy w pokoju, to tylko zagracanie pomieszczenia i w sumie to zbędne zbieracze kurzu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2020, 08:11

Minimalizm w domowych pomieszczeniach też jak najbardziej do mnie przemawia, więc w domu też staram się mieć porządek i ograniczać ilość mebli do minimum. W salonie ma w zasadzie jedynie stół z krzesłami, meblościankę i sofę i nie czuję potrzeby kupowania czegokolwiek jeszcze.

Ten post był edytowany przez Sławek dnia: 6 lutego 2020, 08:12
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lutego 2020, 23:04

A co powiedzielibyście mi na temat firmy vokato.com ? Bo ja zauważyłam, że całkiem niezłe oni oferują meble. Tak zastanawiam się czy nie kupić u nich sofy oraz foteli do salonu. Może jakby mi się spodobały to kupię jeszcze krzesła do jadalni.

Ten post był edytowany przez morella1 dnia: 19 lutego 2020, 07:51
Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2020, 00:19

Prawdziwym hitem przy wyposażaniu naszego domu okazały się meble zaproponowane przez www.kedziorameble.pl . Tym sposobem otrzymaliśmy jakość, której było nam trzeba. No i samo wnętrze prezentuje się cudownie!

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2020, 19:51

Lepiej mniej, ale z gustem niż za dużo, ale beznadziejnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2020, 08:23

Niedawno skończyłam się budować, także też niedługo będą i wyposażeniem domu się zajmować etc. Zanim jednak do tego dojdzie zastanawiam się cały czas nad elewacją. Jaką wykonać. Kuszą mnie gzymsy, aby wykorzystać. Co myślicie na temat takiego rozwiązania?

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2020, 11:48

Wykończeniówka jest najtrudniejsza. I bardzo kosztowna.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wybór szkoły nauki jazdy Liczba postów: 13 Grupa: Domy szereg... Zdecydowałem się na kurs angielskiego, bo ile razy można udawać, że się rozumie film bez napisów? Po kilku lekcjach już czuję różnicę. Angielski to nie tylko ję...
  • Usługa frachtowa Liczba postów: 5 Grupa: Domy szereg... Tj. ktoś wcześniej pisał – dobra ekipa od przeprowadzek to skarb. https://www.autor.pl/oferta robi robotę kompleksowo – od demontażu mebli po przewóz i wniesi...
  • Nowoczesny dom Liczba postów: 29 Grupa: Domy szereg... W nowoczesnym domu nie może zabraknąć nowoczesnych okien, duża moda jest teraz na duże przeszklenia, warto odwiedzić fachowców np tego https://stolarkapremium.p...
  • Rolety okienne, czy żaluzje? Liczba postów: 87 Grupa: Domy szereg... Poszukując inspiracji na nowoczesne wykończenie okien w swoim domu, warto zwrócić uwagę na możliwości, jakie oferuje producent rolet Rol-Art. Oprócz standardowy...
  • Przeprowadzka Liczba postów: 121 Grupa: Domy szereg... Zmiana miejsca zamieszkania to zawsze duże wyzwanie, zwłaszcza jeśli przeprowadzka obejmuje transport między miastami. ADS Przeprowadzki realizuje przeprowadzki...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19668 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 156

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >