Urządzając własny domu chcemy by w każdym pokoju znalazły sie jakieś ciekawe dopdatki. Stoje przed remontem i też zastanawiam sie jak urządzić moje wnętrze. Może to okazać sie dla mnie wyzwaniem bo chyba podobają mi się szalone dodatki. Widziałam niedawno fotel pufa na italpouf.pl i zakochałam się w nim. Bardzo chciałabym by znalazły się w salonie, idealnie pasują też do pokoju dziecka
offline cappyy fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Co_ffee inżynier
|
Urządzając wnętrza nie można zapominać o jego
funkcjonalności :) |
| |
offline Tadzik doświadczony
|
|
| |
offline Sławek majster
|
Minimalizm w domowych pomieszczeniach też jak najbardziej do mnie przemawia, więc w domu też staram się mieć porządek i ograniczać ilość mebli do minimum. W salonie ma w zasadzie jedynie stół z krzesłami, meblościankę i sofę i nie czuję potrzeby kupowania czegokolwiek jeszcze. |
Ten post był edytowany przez Sławek dnia: 6 lutego 2020, 08:12 | |
| |
Reklamy Google | |
offline morella1 kierownik
|
A co powiedzielibyście mi na temat firmy vokato.com ? Bo ja zauważyłam, że całkiem niezłe oni oferują meble. Tak zastanawiam się czy nie kupić u nich sofy oraz foteli do salonu. Może jakby mi się spodobały to kupię jeszcze krzesła do jadalni. |
Ten post był edytowany przez morella1 dnia: 19 lutego 2020, 07:51 | |
| |
Gość: fiesta6 praktykant |
Prawdziwym hitem przy wyposażaniu naszego domu okazały się meble zaproponowane przez www.kedziorameble.pl . Tym sposobem otrzymaliśmy jakość, której było nam trzeba. No i samo wnętrze prezentuje się cudownie! |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline jjusti18 fachowiec
|
Niedawno skończyłam się budować, także też niedługo będą i wyposażeniem domu się zajmować etc. Zanim jednak do tego dojdzie zastanawiam się cały czas nad elewacją. Jaką wykonać. Kuszą mnie gzymsy, aby wykorzystać. Co myślicie na temat takiego rozwiązania? |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|