offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jakubek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: marysia90 praktykant |
Fajnie wyglądają ale nie do każdej aranżacji będą pasować. Sama jestem w trakcie urządzania mieszkania i powiem szczerze, że na początku nie szło to tak jak bym chciała. Potrzebowałam jednak pomocy ale nie zamierzałam szukać nikogo tylko rozejrzałam się w sieci i proszę na jaki świetny blog natrafiłam https://slf24.pl/blog . Teraz prace posuwają się znacznie szybciej i cieszą mnie pierwsze efekty. |
| |
offline Michal1980 kierownik
|
|
| |
Gość: RobertAvete praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
offline Zosia_K majster
|
W każdym domu przydadzą się też stylowe dodatki do wnętrz. Zawsze będzie przytulniej i ładniej. |
| |
offline Samoth majster
|
Jeśli chodzi o meble na wymiar do salonu, łazienki, sypialni, garderoby, ogólnie do całego mieszkania to solidna firma z Krakowa zajmująca się wykonywaniem mebli na wymiar to JM Mebel System https://www.jmmebelsystem.pl/oferta/meble-na- wymiar/ Także jeśli jesteście z okolicy to sprawdźcie ich sobie, na bank będziecie zadowoleni z ich usług, u nas spisali się na medal, terminowo wykonali meble i są one estetyczne i funkcjonalne. |
| |
Gość: klara n praktykant |
Do kuchni lub garderoby owszem, warto postawić na te robione pod wymiar ale reszta to przesada. Przecież w tej chwili mozna naprawdę kupić świetnie wykonane z dobrych materiałów gotowe meble. Pozytyw to, to, że czeka się na nie znacznie krócej i są sporo tańsze. Spój tylko na ich meble https://slf24.pl/ i co, prawda, że świetna robota i jakie eleganckie. |
| |
offline majkale fachowiec
|
Meble z drewna - szlifowanie, nowy kolor, przemeblowanie +
wymiana kwiatków na inne i już jest inna atmosfera. Albo
sprzedaż jakiegoś mebla i kupno innego z drugiej ręki na
jakimś olx. I szukanie mebli do odnowienia na fB na
"śmieciarka jedzie" i tego typu stronach (jeżeli lubisz
majsterkować). |
Ten post był edytowany przez majkale dnia: 26 sierpnia 2021, 07:12 | |
|
Urządzanie mieszkania
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak stworzyć własne darmowe dzwonki na telefon kom... Liczba postów: 13 Grupa: Ciekawe pom... Możesz użyć „soundboard” jako dzwonka swojego telefonu
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 203 Grupa: Ciekawe pom... Nie wiem, czy dziś się jeszcze używa rozkładanych stołów, fajnie taki mieć, ale ile jest takich sytuacji, że będzie nam potrzebny? Jedna w roku?
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 278 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...