offline ![]() Pacanek praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: G.Żmij praktykant |
Najpierw, należy odróżnić gwarancję od rękojmi. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kominkivector praktykant
![]() |
np firmy kominkowe dają 2 lata gwarancji na wykonanie kominka, jednakże uszkodzenia obudowy kominka jeśli została wykonana zgodnie ze sztuką to rzadkość. Podobnie jest innych usługach tego typu. |
| |
![]() Gość: Olekxy praktykant |
A gdzie zamawialiście takie usługi jak budowa garaży ? Ja potrzebowałem garażu na maszyny rolnicze i wiadomo, że taki garaż będzie trochę inny i wyższy. Budowę garażu zamówiłem w firmie https://srb-sc.pl/roboty-budowlane-nie-tylko- dla-rolnikow/ . |
|
Usługa - ile lat gwarancji?
«
Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego
Ostatnio na forum
- parking Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Firmy, które potrzebują punktu kontroli na terenie przemysłowym czy inwestycyjnym, coraz częściej wybierają takie rozwiązanie, jak kontener stróżówka. To gotowe...
- Działka rolna a budowa Liczba postów: 16 Grupa: Ekspert pra... Jeśli ktoś z Was szuka certyfikowanych szkoleń dla rolników, szczególnie pod kątem dopłat, integrowanej produkcji czy ogólnych wymagań unijnych, to mogę z własn...
- DZIAŁKA ROLNA – STATUS - PODATKI Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert pra... Założenia: 1. Kupuję stare siedlisko na działce rolnej 4000m2 (0.4 ha) (bydynek gospodarczy + budynek mieszk do generalnego remontu) 2. Nie jestem rolnikiem –...
- Deweloper a instancja tv domofonowa i internet Liczba postów: 6 Grupa: Ekspert pra... Polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę dewelopera Waryński, który zajmuje się sprzedażą oraz wynajmem nieruchomości, w tym np. nowe mieszkan...
- Kupno działki z pozwoleniem na budowę Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i komplek...