Usługi księgowe

« Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

21 czerwca 2021, 10:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć! Potrzebuje firmy, która zajmuje się m.in. bieżącym ewidencjonowaniem operacji gospodarczych. Znalazłem biuro podatkowe Warszawa i zastanawiam się nad tą firmą, możecie mi ją ocenić? Polecacie ją?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 grudnia 2021, 11:50

Usługi księgowe są oczywiście niezwykle ważne dla każdego przedsiębiorcy i myślę, że tu warto jest te działania zlecać na zewnątrz. Przy okazji chciałabym polecić przeczytanie świetnego artykułu https://manager24.pl/czy-warto-skorzystac-z-o utsourcingu-plac/ gdyż to w nim wyjaśniono czy warto jest wdrożyć outsourcing płac w naszych firmach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2021, 22:23

Doradca podatkowy https://biuro-wawrzynek.pl/doradztwo-podatkow e/ wraz ze swoją ofertą całkowicie sprostał moim wymogom. Efekt końcowy to profesjonalne rozliczenia podatkowe i optymalizacja, których to było mi trzeba. Usługi doradcy podatkowego mogą być uzupełnieniem usług płacowych, kadrowych i rachunkowych lub być świadczone niezależnie od nich.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2022, 23:43

Właśnie czytam sobie o takiej usłudze, jak e-pit, która udostępniona jest przed MF i zastanawiam się, czy w tym roku z tej opcji nie skorzystać, bo można też tu bez problemu wprowadzić korektę. Szczegóły o tym sprawdzicie sobie na stronie https://www.bstok.pl/czym-rozni-sie-pit-onlin e-od-twoj-e-pit/ .

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2022, 17:34

Mogę doradzić usługi księgowe, pomogli mi gdy miałem problem z podatkiem z powodu mojej działalności i zapytałem w Internecie i poradziłem sobie z tą firmą, https://progressholding.pl/ru/bukhgalterskoye-obsluzhivaniye / szybko rozwiązała problem z podatkiem i teraz mogę spokojnie prowadzić własną działalność gospodarczą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2022, 17:46

Kiedy jeszcze chodzi o różnego rodzaju usługi w naszej firmie to ja również jestem zdania, że niezwykle ważną sprawą jest to aby wiedzieć czy warto outsourcować działania HR. Myślę, że niezwykle ciekawie o tym napisano w http://www.seo-reklama.pl/czy-warto-outsourco wac-dzialania-hr/ i jestem wręcz przekonany, że jest to ważna kwestia dla każdego właściciela firmy.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2022, 22:58

Prowadzenie księgowości i spraw podatkowych wymaga regularnego dokształcania, sprawdzania przepisów i nowelizacji. Z czasem pojawiają się także nowe zmiany, ulgi podatkowe. I tak dla usług informatycznych przysługuje ulga ip box ustawa dokładnie reguluje na jakich zasadach i dla kogo ona przysługuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2022, 23:59

Biczowanie Chrystusa – Michelangelo Merisi da Caravaggio - Mloda kobieta z dzbanem wody – Jan Vermeer, Portret meski – Antonello da Messina

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2022, 00:07

Wilk i owieczka - Herbert Zbigniew - Osleplam odkad jej nie ma - Halina Poswiatowska, W ciemnosci schodzi moja dusza - Jan Kasprowicz

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2022, 03:02

Live TV - TV ao vivo internet, Guarda la TV in diretta

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Garaż blaszany- tymczasowy obiekt na potrzeby budo... Liczba postów: 12 Grupa: Ekspert pra... Jeśli interesują Cię solidne i tanie garaże blaszane, które ochronią Twój samochód oraz narzędzia. To sprawdź ofertę producenta garaży blaszanych na stronie Sta...
  • PRZEBUDOWA a ODBUDOWA ? Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert pra... Może nie tylko język polski, ale również nasze prawo budowlane (z resztą nie tylko budowlane) jest całe mnóstwo takich absurdów a człowiek tylko traci nerwy prz...
  • Deweloper a instancja tv domofonowa i internet Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Jednym z argumentów przemawiających za zakupem mieszkania od dewelopera jest możliwość długoterminowych oszczędności. Nowe mieszkania są zazwyczaj bardziej ener...
  • Co nie jest samowolą? Liczba postów: 22 Grupa: Ekspert pra... W miejscach pracy z wysokim ryzykiem upadków z wysokości, znaki ostrzegawcze powinny być umieszczane w miejscach łatwo widocznych zarówno dla pracowników na zie...
  • Miejsce parkingowe. Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert pra... Wiele miast implementuje dodatkowe środki bezpieczeństwa na drogach jednokierunkowych, takie jak ograniczenia prędkości czy specjalne strefy dla pieszych. Odpow...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 202

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >