Usługi budowlane - Potakiewicz

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

18 stycznia 2013, 12:41

Zgadzam sie: good 1 bad

Mój kolega z okolicy woj. lubelskiego szuka fachowców od usług dekarsko-ciesielskich , ja znalazłem własnie ta firmę w internecie, czy miał juz ktoś z nimi styczność ? Może sie wypowiedziec? To pilne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2013, 11:59

Zgadzam sie: good 3 bad

no szkoda, że nie posiadają strony internetowej, znalazłbyś odpowiedzi. generalnie powiem tak, posiadają wieloletnie doświadczenie, są wiarygodni z racji, że mają dużo klientów i mieli przez ostatnie lata. w sieci znajdziesz pozytywne opinie na ich temat także. jeśli chodzi jakość tego, co robią i to w jaki sposób podchodzą do tematu to jestem zdania, że robią to naprawdę dobrze. firma zasługuje na uwagę. robią trwałe konstrukcje, do tego przed inwestycją załączają kosztorys, dzięki któremu klient wie na czym stoi. ceny też są moim zdaniem w porządku jak na jakość wykonania. w Garbowie to konkurencji na pewno nie mają :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2013, 15:02

Zgadzam sie: good 2 bad

Wyrazy poparcia. Kolega powyżej wszystko ujął w jednej wiadomości. Firma zasługuje na uwagę. Sama ściągnęłam ich specjalnie do Puław, z powodu ich renomy.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2013, 11:56

Zgadzam sie: good 2 bad

Zawsze zwracałem uwagę na długość stażu firmy na rynku, której to rozważałem zatrudnienie. Liczę się także z rekomendacjami wystawianymi przez inne osoby, właścicieli innych firm. Współpraca z moją firmą przebiega zgodnie z założeniami. Firmę Pana Potakiewicza z czystym sumieniem można polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2013, 11:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadzam sie z wami. Uczciwe podejscie do zawodu. Znaja sie na swoim fachu a doswiadczenie oczywiscie robi swoje. Polecam, firma godna zaufania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 202 Grupa: Firmy budow... Bigg Boss 19 is expected to be even better, as it will open doors for commoners once again, with only a few celebrities joining the season. This mix promises m...
  • Praca na budowie, a problem z nietrzymaniem moczu Liczba postów: 20 Grupa: Firmy budow... Chodzi o męża pracującego na budowie...
  • Budowa domu jednorodzinnego Liczba postów: 358 Grupa: Firmy budow... A czy przykładowo wiecie już gdzie pozyskacie dobry beton? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym gdzie dokonac dla siebie na budowę taki...
  • Remont mieszkania Liczba postów: 78 Grupa: Firmy budow... Swoją drogą, przeglądałem ostatnio klej polimerowy i wygląda to sensownie – ktoś testował/próbował/używał? Zastanawiam się, jak się sprawdza na różnych powierzc...
  • Własna firma Liczba postów: 311 Grupa: Firmy budow... Kancelaria specjalizuje się w sprzedaży, skup zadłużonych spółek i likwidacji spółek, zapewniając pełną obsługę prawną oraz doradztwo biznesowe. Oferują równi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19676 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 237

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >