Usługi budowlane - Potakiewicz

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

18 stycznia 2013, 12:41

Zgadzam sie: good 1 bad

Mój kolega z okolicy woj. lubelskiego szuka fachowców od usług dekarsko-ciesielskich , ja znalazłem własnie ta firmę w internecie, czy miał juz ktoś z nimi styczność ? Może sie wypowiedziec? To pilne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2013, 11:59

Zgadzam sie: good 3 bad

no szkoda, że nie posiadają strony internetowej, znalazłbyś odpowiedzi. generalnie powiem tak, posiadają wieloletnie doświadczenie, są wiarygodni z racji, że mają dużo klientów i mieli przez ostatnie lata. w sieci znajdziesz pozytywne opinie na ich temat także. jeśli chodzi jakość tego, co robią i to w jaki sposób podchodzą do tematu to jestem zdania, że robią to naprawdę dobrze. firma zasługuje na uwagę. robią trwałe konstrukcje, do tego przed inwestycją załączają kosztorys, dzięki któremu klient wie na czym stoi. ceny też są moim zdaniem w porządku jak na jakość wykonania. w Garbowie to konkurencji na pewno nie mają :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2013, 15:02

Zgadzam sie: good 2 bad

Wyrazy poparcia. Kolega powyżej wszystko ujął w jednej wiadomości. Firma zasługuje na uwagę. Sama ściągnęłam ich specjalnie do Puław, z powodu ich renomy.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2013, 11:56

Zgadzam sie: good 2 bad

Zawsze zwracałem uwagę na długość stażu firmy na rynku, której to rozważałem zatrudnienie. Liczę się także z rekomendacjami wystawianymi przez inne osoby, właścicieli innych firm. Współpraca z moją firmą przebiega zgodnie z założeniami. Firmę Pana Potakiewicza z czystym sumieniem można polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2013, 11:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadzam sie z wami. Uczciwe podejscie do zawodu. Znaja sie na swoim fachu a doswiadczenie oczywiscie robi swoje. Polecam, firma godna zaufania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 135 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie modernizację systemu grzewczego, gorąco polecam ogrzewanie podłogowe. To rozwiązanie jest niezwykle komfortowe – ciepło równomiernie rozchodzi....
  • Własna firma Liczba postów: 286 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
  • Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 8 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 186

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >