Usługi budowlano remontowe

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

27 stycznia 2010, 15:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Firma zajmuje sie budownictwem ogólnobudowlanym
budowa domów.pokrycia dachowe,wykańczanie mieszkań,elewacja,elektryka,hydraulika zapraszamy do wspołpracy 792503970 bud.dom@interia.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lutego 2010, 16:32

Witam
polecam firme naprawde warto pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2010, 13:40

Witam wolne terminy :D

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2010, 16:19

Witam
zapraszamy rabaty 10-20 procent

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2010, 23:38

Interesuje Cię budowa domu lub remont mieszkania. Tutaj znajdziesz godne zaufania firmy budowlane lub usługi budowlane. Z nami znajdziesz fachowców w Twojej okolicy! Łączymy klientów z firmami. Zlecenia budowlane dla firm. Cennik usług budowlanych oraz materiały budowlane. Wypełniając formularz wskaż rodzaj potrzeby, opisz krótko Twój projekt remontowo-budowlany, podaj swoje dane kontaktowe i oczekuj odpowiedzi na zapytanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• domek letniskowy Liczba postów: 25 Grupa: Firmy budow... Jeśli chcesz stworzyć komfortowe miejsce do odpoczynku latem bez organizowania wielkiej budowy. Sprawdź kontenery mieszkalne. To rozwiązanie, które zyskuje na p...
  • recykling Liczba postów: 84 Grupa: Firmy budow... Chciałem podzielić się moimi niedawnymi doświadczeniami z firmą Logmar. Potrzebowałem transportu materiałów na budowę domu w okolicach Pruszcza Gdańskiego i zde...
  • Instalacja smart home Małopolska Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Ktoś zna jakąś firmę w Myślenicach, która oferuje kompleksową instalację smart home? Chodzi mi o coś, co obejmuje doradztwo, instalację i konfigurację.
  • Ekspertyza budowlana Gliwice Liczba postów: 4 Grupa: Firmy budow... Ekspertyzy budowlane to kluczowe narzędzie w ocenie stanu technicznego budynku, które może być niezbędne w przypadku planowanych remontów, sprzedaży nieruchomoś...
  • prace na wysokości Liczba postów: 59 Grupa: Firmy budow... Szukam sprawdzonej firmy, która wykona wyburzenie budynku w jednej z dzielnic Warszawy, gdzie panuje dość ścisła zabudowa. Zależy mi, by prace były wykonane bez...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19625 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 180

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >