Usługi dekarskie w Warszawie

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

29 listopada 2018, 09:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli rozglądacie się za dobrą i sprawdzoną firmą, która świadczy usługi dekarskie to skontaktujcie się z www.top-dach.com.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Siedziba tej firmy znajduje się w Jabłonnie pod Warszawą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2019, 14:08

Zobacz sobie jeszcze ich, moim zdaniem bardzo dobrzy specjaliści którym warto jest zaufać https://www.solidnydekarz.pl/ mają dużą wiedzę, naprawdę znają się na rzeczy. Jak dla mnie bardzo dobrze także się można porozumieć w kwestii terminów. Bardzo dobrze się sprawdzają. No i jeszcze wiedza. Tutaj ogromny szacun, spokojnie można dowiedzieć się wiele od nich, indywidualne podejście

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2019, 15:25

W przypadku przeprowadzania prac dekarskich przy dachowce to zdecydowanie polecam certyfikowanych dekarzy m.in Braas. Są odpowiednio wyszkoleni na dachówkach i potrafią zrobić naprawdę trudne rzeczy m.in wole oko i ułożyć piękna dachówkę wyłożoną na igłę.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2022, 07:26

Podpinam sie pod temat z tym że zastanawiam sie nad Ruukki Hyygge lub Ruukki Classic D najbardziej mnie interesuje na którym najmniej będą widocznie zniekształcenia ?

Jeśli chodzi o ekipę, to zdecydowaliśmy się na usługi dekarskie w Warszawie w firmie Adrem.

Firma z polecenia, mam nadzieję, ze u nas również obędzie się tak samo bezproblemowo jak u znajomych.

Ten post był edytowany przez Isiek dnia: 30 marca 2022, 13:04
Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2022, 13:23

Co należy wybrać?

__
tulejowanie cylindrów

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 grudnia 2022, 22:05

Według mnie sprawdzonym pokryciem dachowym jest dachówka ceramiczna Roben. Polecam sprawdzić ofertę Klikierbud. Mają wszystko, co jest niezbędne do wykonania pokrycia dachowego, kupimy niezbędne akcesoria

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2022, 10:16

A ja polecę gorąco okna dachowe od https://www.rkglass.pl/szklo-zbrojone/ bo firma bardzo solidna i wszystko zrobione było na czas. Serdecznie polecamy z mężem.
https://www.rkglass.pl/szklo-zbrojone/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 4 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19465 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 325

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >