arek562
Z adresami nie jest tak łatwo. Pierwszy adres który był
na umowach widniał na jego rodzinę: "Embud" S.C.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Emil Wiatr Mariusz Wiatr
29-130 Lubachowy 5 tel. kom. 607 196 888 Ten telefon jest
prezesa(nie wiem czy aktualny)
Drugi adres napiszę ci jutro bo muszę go odświeżyć.
Wezwania do sądu były na obydwa adresy i nie odebrał.
Sąd sprawdził w Krajowym Rejestrze Sądowym i dopiero z
pod następnego adresu się zgłosił.Świadczy to tylko o
tym że cały czas coś knują. Na umowie widnieje
pieczątka z numerem telefonu nie pełnym.
Prezes siedział za kratami za kierowanie pojazdem bez
prawka po tym jak mu wcześniej zabrali.Wtedy kiedy to
bidulek niby był w śpiączce farmakologicznej.
offline pluszak73 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
Gość: ktos praktykant |
Ja to wiedziałem że kiedyś Mariuszek W. się wje...bie z tymi swoimi szemranymi interesami. Jak pamiętam zawsze coś kombinował. Nigdy nie skalał się uczciwą pracą. Szkoda mi was byli i obecni niewolnicy firmy EMBUD że mieliście takiego pecha żeby trafić na jednego z większych chyba kombinatorów w kraju. |
| |
Gość: wariatka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
|
| |
Gość: ruda praktykant |
tak sobie czytam i powiem wam wszystkim ze jestescie smieszni:) moj facet podobnie jak i maz mojej kolezanki pracuja w firmie EMBUD od kilku ladnych lat i nigdy zlego slowa o nim nie slyszalam. moze przez 2 miesiace byly opoznienia z wyplata i tyle. a poza tym podejrzewam ze to przez was "super lojalni pracownicy" byly te opoznienia bo rzuciliscie robote. pamietam ze cos takiego bylo ze "brygada gorali" zeszla z roboty z wroclawia i przez to byly opoznienia. maz widzial noty obciazeniowe na kilkaset tysiecy zlotych!!! ja bym wam nawet po roku zlotowki nie zaplacila! podejrzewam ze wy nigdzie miejsca na dluzej nie zagrzejecie. bo wam sie po prostu nie chce robic. to nie komuna ze czy sie stoi czy sie lezy... . i mysle ze na kazdym bylym pracodawcy psy wieszacie. a ja na kazde swieta dostaje na karpia czy to na zajaca. a wy non stop szukacie pracy:)powodzenia lesery pzdr;) |
| |
|
| |
|
|