Uwaga na firmę EMBUD z miejscowości Lubachowy

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

25 kwietnia 2013, 18:21

Zgadzam sie: good 0 bad

WIitam

Co do firmy EMBUD jest to firma typowo polska płacą dobrą stawke odpowiednim ludzią którzy rzetelnie wypełniają swoje obowiązki nie będę się przedstawiał bo pracując tam widziałem mnóstwo pracowników niektórzy po 3 godzinach pracy byli albo niezdolni do pracy albo coś im nie odpowiadało. Większość z was są to napewno te osoby kórę tak jak w umowie słownej czy pisymnej to już nie ma znaczenia byli informowani że za każdy występ z alkocholem dawał naprawdę nieduża kare bo 500 zł tego nie mówicie coo?? Ja wiem, że taką osobę powinno się odrazu dyscyplinarnie wyrzucić ale mariusz tego nie robił jak widział, że masz coś w głowie i pracujesz i ci się zdarzyło ok dawał drugą a nawet i trzecią szanse. pózneij po przepracowaniu 150 godzin po 15 zł miało wyjsc ile ? dużo pieniązków bo ponad 2 tys jednak 3 razy wydmuchałes to dostawales 750 zł i wtedy wielkie ale że zostałes zwolniony i wypłacony po stawce 5 zł. Tak jak to w polskich realiach zostałes napoczatku zatrudniony na okres probny bez umowy nie czarujmy sie tak jest w wiekszosci polskich firm jednak jesli sie sprawdziles dostawales umowe tak bylo w moim przypadku :) Na tym kończe i przepraszam za moją pisownie nie zastanawialem sie nad poprawnoscia tylko nad tym co chce przekazać :) Zaznaczam, że nie była to także lekka praca powiedzmy sobie szzcerze 10 godzin i wiecej nie kazdy jest wstanie wytrzymać więc lepiej trzeba było się uczyć lub zacisnąć zęby i nie bidolić i przedewszystkim skończyć z nałogiem alkocholowym !!!! NIe mówie, że jest to firma cudowna ale nie jest też zła ;) pozdrawiam cały zespół najwytrwalszych i pożadnych pracowników a wszególności Wuje, Robunie oraz Długiego ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2013, 14:49

Ale żeś się naprodukował Dioni. Jak tak ci się tam niezmiernie podobało to powiedz czemu już tam nie robisz? Zacząłeś pić i cię wywalili czy z innego powodu. Bo jak ja wiem to ta firma zatrudniała tylko alkoholików albo na lewo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lipca 2019, 14:00

Bardzo dobra firma polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2019, 14:01

Zgadzam sie: good 1 bad

Polecam firmę!

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2021, 20:07

Ktokolwiek ma problemy w pracy powinien znać swoje prawa. Ja na przykład nie z tej firmy uzyskałam odszkodowanie, o którym z https://leasingteam.pl/centrum-prasowe/komuni katy-prasowe/odprawa-po-zwolnieniu-z-pracy sie dowiedziałam. Warto szukać by nie darować żadnej złotówki w trudnym czasie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 sierpnia 2021, 10:56

Dzięki za ostrzeżenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• magazyn Liczba postów: 541 Grupa: Firmy budow... Szukasz osprzętu do wózków widłowych, takiego jak przedłużki do wideł, trawersy czy liny stalowe? Mipromet ma szeroką ofertę wysokiej jakości produktów, jak tra...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 375 Grupa: Firmy budow... Planując modernizację albo budowę magazynu proponuję zastanowić się już na początku nad materiałami na regały, półki, czy wyposażenie socjalne - ławy, blaty, sz...
  • stoły do produkcji i naprawy palet opłaca się kupi... Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Które stoły do produkcji i naprawy palet opłaca się kupić? Jest tego trochę na rynku, a ja po latach wchodzę znowu na rynek i nie wiem na co się zdecydować.
  • Własna firma Liczba postów: 288 Grupa: Firmy budow... Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy, która zajmuje się oddłużaniem oraz doradztwem prawnym i bizneso...
  • Gdzie wymienić olej w Krakowie? Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Zastanawiam się, gdzie w Krakowie najlepiej zadbać o wymianę oleju w samochodzie, ale nie chodzi mi tylko o szybki serwis. Szukam miejsca, które naprawdę zna si...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19438 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 307

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >