Od kwietnia 2008 nastąpi wzrost cen na mateiały ytong i
silka o średnio 7%. Zachęcam wszystkich, którzy planują
rozpoczęcie budowy wiosną o złożenie zamówienia do
końca marca.
Skontaktuj sie z ekspertem budowy firmy Xella a otrzymasz
dodatkowy rabat na ytonga i silkę.
Nowością w tym roku są również stropy które obecnie
są najtańsze na rynku.
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt
Ekspert budowy firmy Xella
Artur Borowy
tel. 691412722
email a_borowy@op.pl
Uwaga!!! Wzrost cen na materiały Ytong silka
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 520 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...