Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Seban praktykant |
witam,jestem byłym sprzedawcą z konkurencyjnego sklepu i z automatu chciałem powiedzieć,że wszystko co Pani napisała sie zgadza,czyli drzwi nigdy nie są sprzedawane w komplecie z klamką i wkładkami (rodzaj/kształt klamki nie może zostać narzucony z góry oraz klasa zabezpieczeń wkładek też jest indywidualną kwestią klienta). Jeśli chodzi o wykończenie drzwi to musicie Państwo wiedzieć ze monter ma obowiązek zamontować drzwi w taki sposób żeby drzwi spełniały takie wymagania jak zamykanie i otwieranie i obróbkę zewnętrzną (np. malowanie scian,nakładanie tynku i szlifowanie tynku nie wchodzi w cenę usługi). Jeżeli chodzi o terminy to dziwie sie,ze są osoby na tym swiecie które myślą ze drzwi dostaną od ręki?. Na drzwi czeka się średnio od 4 do 6 tygodni a montaż wykonywany jest z regóły po około tygodniu (na montażyste trzeba czasem poczekać). Jeśli chodzi o pomiar to facet od pomiarów musiał być jakims lamerem skoro zajeło mu to aż 5 minut:). Pomiar drzwi powinien byc wykonany w około minute a wyniki pomiaru nie powinny nigdy trafic do rąk klienta bo w/w klient moze sobie wziąć do ręki taki pomiar, isć do innego sklepu, kupić drzwi i wziąć tańszego montera. Dla Pani jest to rzecz nie do zaakceptowania, dla mnie jako sprzedawcy są to rzeczy oczywiste. Pozdrawiam Sebastian |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Maja74 praktykant |
Jak dobrze, że zainteresowałam się opiniami w internecie już po fakcie. Tak, właśnie dobrze! Niezwykle żadko opiniuję, ale ten atak na firmę, która dobrze wykonuje swoją pracę mnie zwyczajnie wkurzył! Pomiar drzwi w moim przypadku trwał chwilę - dobrze, że więcej czasu nie potrzebował, bo spieszyłam się po syna do przedszkola. Na drzwi czekałam 5 tygodni, a montaż odbył się prawie tydzień później - dobrze, nie oczekiwałam, że wszystko wydarzy się w dwa dni, ludzie! Trochę wyobraźni, zlecenia zawsze trwają, a na specjalistę (mam na myśli montażystę) niekiedy czeka się wiele dłużej. Sam montaż przebiegł szybko i sprawnie, a ja sama latałam dookoła ze ścierą, by kurz się nie niósł - dobrze, chyba naiwna musiałabym być, żeby sądzić, że razem z montażystą przyjedzie sprzątaczka! |
| |
Gość: Paulina11 praktykant |
|
| |
offline alka1001 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Niezadowolony klient praktykant |
Na początku wszytko niby ok. Uśmiechnięty Pan z pomocą
kolegi sprzedał nam panele z montażem. Na montaż trzeba
było poczekać dwa tygodnie. Panele zamontowane zostały
zgodnie z umową. Panel ze skazą zauważony po zamontowaniu
również został wymieniony dwa dniu później dzięki
uprzejmemu Panu Darkowi. |
| |
Gość: Zocha praktykant |
|
| |
Gość: masakra praktykant |
Masakra sprzedawca,przy składaniu zamówienia
miły,tłumaczy pierwsze wrażenie ok.Ale po błędnym
zamówieniu przez sprzedawce towaru próbuje obciążyć
winą klienta który ma czarno na białym wyszczególnione w
zamówieniu- |
|
Uwaga na Faber Plus Szczecin
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...