Uwaga na firmę EMBUD z miejscowości Lubachowy

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

7 maja 2012, 22:14

Zgadzam sie: good 1 bad

arek562
Z adresami nie jest tak łatwo. Pierwszy adres który był na umowach widniał na jego rodzinę: "Embud" S.C. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Emil Wiatr Mariusz Wiatr 29-130 Lubachowy 5 tel. kom. 607 196 888 Ten telefon jest prezesa(nie wiem czy aktualny)
Drugi adres napiszę ci jutro bo muszę go odświeżyć. Wezwania do sądu były na obydwa adresy i nie odebrał. Sąd sprawdził w Krajowym Rejestrze Sądowym i dopiero z pod następnego adresu się zgłosił.Świadczy to tylko o tym że cały czas coś knują. Na umowie widnieje pieczątka z numerem telefonu nie pełnym.
Prezes siedział za kratami za kierowanie pojazdem bez prawka po tym jak mu wcześniej zabrali.Wtedy kiedy to bidulek niby był w śpiączce farmakologicznej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 maja 2012, 22:25

Pamiętajcie! Jeżeli dzwonicie o pracę pamiętajcie nazwisko i imię Mariusz Wiatr I Mariusz Ziółkowski(może też wystąpić Emil Wiatr. Pilnujcie się.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2012, 18:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Dąbrowa Górnicza
41-300
Królowej Jadwigi 23
Pod tym adresem prawdopodobnie zostało odebrane wezwanie do sądu.
Po drodze był jeszcze jeden adres ale też nikt tam nie odbierał korespondencji.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2012, 13:13

Ja to wiedziałem że kiedyś Mariuszek W. się wje...bie z tymi swoimi szemranymi interesami. Jak pamiętam zawsze coś kombinował. Nigdy nie skalał się uczciwą pracą. Szkoda mi was byli i obecni niewolnicy firmy EMBUD że mieliście takiego pecha żeby trafić na jednego z większych chyba kombinatorów w kraju.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2012, 18:45

Hej!

Popiszcie jeszcze coś - przyda mi się trochę informacji. A gdzie teraz znajdę tego rudego Pawełka? Najpierw z nim muszę wyrównać rachunki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lipca 2012, 12:00

Paweł S nadal pracuje we wrocławiu. Jak dam radę to jeszcze dzisiaj się dowiem gdzie i napiszę.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2012, 16:13

Zauważyliście że teraz firma nazywa się embud sp. z o.o. już nie s.c. Pewnie uciekł od odpowiedzialności

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2013, 00:56

tak sobie czytam i powiem wam wszystkim ze jestescie smieszni:) moj facet podobnie jak i maz mojej kolezanki pracuja w firmie EMBUD od kilku ladnych lat i nigdy zlego slowa o nim nie slyszalam. moze przez 2 miesiace byly opoznienia z wyplata i tyle. a poza tym podejrzewam ze to przez was "super lojalni pracownicy" byly te opoznienia bo rzuciliscie robote. pamietam ze cos takiego bylo ze "brygada gorali" zeszla z roboty z wroclawia i przez to byly opoznienia. maz widzial noty obciazeniowe na kilkaset tysiecy zlotych!!! ja bym wam nawet po roku zlotowki nie zaplacila! podejrzewam ze wy nigdzie miejsca na dluzej nie zagrzejecie. bo wam sie po prostu nie chce robic. to nie komuna ze czy sie stoi czy sie lezy... . i mysle ze na kazdym bylym pracodawcy psy wieszacie. a ja na kazde swieta dostaje na karpia czy to na zajaca. a wy non stop szukacie pracy:)powodzenia lesery pzdr;)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 kwietnia 2013, 22:46

ruda a Ty to co, jesteś żoną Mariusza Wiatra że tak bronisz tę firmę kogucik?

Zgłoś | Cytuj | Link

2 kwietnia 2013, 22:48

ruda zapomniałem dopisać, Ty się weź za porządną robotę i przestań wały kręcić jak twój facecik przekręcik

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Depilacja dla mężczyzn Liczba postów: 23 Grupa: Firmy budow... Hej! Na stronie https://machnica.pl/depilacja/ czeka na Was szeroka oferta depilacji. To miejsce, gdzie specjaliści dbają o Wasze zadowolenie i komfort podczas....
  • magazyn Liczba postów: 541 Grupa: Firmy budow... Szukasz osprzętu do wózków widłowych, takiego jak przedłużki do wideł, trawersy czy liny stalowe? Mipromet ma szeroką ofertę wysokiej jakości produktów, jak tra...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 375 Grupa: Firmy budow... Planując modernizację albo budowę magazynu proponuję zastanowić się już na początku nad materiałami na regały, półki, czy wyposażenie socjalne - ławy, blaty, sz...
  • stoły do produkcji i naprawy palet opłaca się kupi... Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Które stoły do produkcji i naprawy palet opłaca się kupić? Jest tego trochę na rynku, a ja po latach wchodzę znowu na rynek i nie wiem na co się zdecydować.
  • Własna firma Liczba postów: 288 Grupa: Firmy budow... Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy, która zajmuje się oddłużaniem oraz doradztwem prawnym i bizneso...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19438 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 345

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >