WYLEWKI PYPROKI Z Aleksandrowa

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

17 września 2010, 14:27

Zgadzam sie: good 0 bad

UWAGA!! Na firmę Rembud

REM-BUD Zbigniew Daszkiewicz
95-070 Aleksandrów Łódzki
ul.Wallenroda 12

Odchyłki na wykonanej wylewce do 4 cm ( powie. Wylewki 100 metrów ) prosiliśmy 40 razy o poprawienie wykonanej wylewki.
Od 4 miesięcy bez rezultatu. Nie odbiera telefonu, nie przybywa na umówione spotkania. Zlewa!!!!
Radzę się zastanowić przed wyborem tego „Wykonawcy”

DODATKOWO PODAJE STRONĘ PAPROKA

http://www.tynki-agregatem.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 136 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie modernizację systemu grzewczego, gorąco polecam ogrzewanie podłogowe. To rozwiązanie jest niezwykle komfortowe – ciepło równomiernie rozchodzi....
  • Kto wam prowadzi księgowość?? Firma zewn? Liczba postów: 96 Grupa: Firmy budow... Księgowość trzeba dobrze dobrać do profilu swojej firmy lub biznesu. Jeżeli masz profile zarobkowe na takich platformach jak OnlyFans to skorzystaj z pomocy htt...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Cześć, mam problem z doborem mebli do mojego niewymiarowego mieszkania i zastanawiam się nad meblami na zamówienie. Macie może jakieś rekomendacje? Oczywiście,....
  • hala namiotowa Liczba postów: 36 Grupa: Firmy budow... Według mnie jeżeli będziecie na etapie poszukiwań wysokiej jakości hali namiotowej zarówno w przypadku zakupu i wynajmu to jak najbardziej mogę polecić Wam do s...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 373 Grupa: Firmy budow... Jeśli szukacie firm które wykonują hale stalowe to ja szczerze polecam producent konstrukcji stalowych to oni mają dobre oferty na konstrukcje stalowe i hale dl...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19425 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 323

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >