Mam do was pytanko. Chciałbym rozpocząć budowę domu. Mam zarobki miesięczne 10 tyś zł miesiecznie na rękę. Chciałbym wziąć kredyt na zakup działki i postawieniu domu. Sądzę że koszt wszytkiego(łącznie z urządzeniem go w środku) będzie kosztować 600tyś zł. Moglibyście mi polecić jakiś bank w którym otrzymałbym najniższe oprocentowanie? Moglibyście też podać jakie trzeba spełnić wymagania i jak wielkie jest oprocentowanie miesięczne i jaka byłaby rata miesieczna takiego kredytu wziętego na 15 lat?
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline KOSTEK24 fachowiec
|
Hmm... najlepiej jest w POLBANKU tam jest naprawde niskie oprocentowanie, wymagania to napewno odpowiedznie zarobki okres na jaki pracujesz tzn czas trwania umowy itd, stan rodzinny ile osób na utrzymaniu i ogólna historia kredytowa, rata takiego kredytu to będzie około 4tyś policzyłem oczywiście z odstekami |
| |
Reklamy Google | |
offline green6 fachowiec
|
Jeśli chodzi o pożyczanie pieniędzy na zakup to chwilówki są łatwe w otrzymaniu. Choć też przez nie wpada się nie raz w kłopoty np. zadłużenie. Więc w razie czego pamiętajcie, że dostępna jest konsolidacja chwilówek Kielce |
|