offline adzia praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline roboczogodzina doświadczony
|
Ja mam taki dom i jestem z niego bardzo zadowolony. Wszyscy znajomi, którzy mnie odwiedzają mówią mi, że zazdroszczą mi tego domu :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: do9rra praktykant |
|
| |
Gość: stan98 praktykant |
Co do zalet,to domy drewniane nie wymagają częstych konserwacji i napraw, a poza tym taki dom jest doskonałym izolatorem i klimatyzatorem! Nasz postawiła firma http://www.domtop.pl/ i myślę,że będzie mam służył przez długie lata. |
| |
Gość: Piotr praktykant |
uważam że największą zaletą domu z drewna jest taka że długo trzyma ciepło w pomieszczeniu a minusem jest że długo się nagrzewa żeby w pomieszczeniu było ciepło polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej artykułów szlifierskich ściernych metalowych i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
| |
Reklamy Google |
Wady i zalety domu z drewna
«
Powrót do artykułu: Wady i zalety domu z... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Elewacja domu Liczba postów: 145 Grupa: Budowa i re... Blacha sama w sobie nie izoluje dźwięków najlepiej, więc jeśli zrobisz tylko cienką elewację, to faktycznie może być głośno. Najlepiej jest położyć pod nią mate...
- Najnowszy grzejnik łazienkowy Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Stylowe, solidne i dostępne w różnych rozmiarach grzejniki łazienkowe znajdziesz w ofercie Oltens - https://oltens.com/pl/grzejniki-lazienko we. Dlatego warto za...
- Praktyczne rozwiązanie - grzejnik łazienkowy z lus... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Akurat jeśli rozglądasz się za wyborem solidnego i nowoczesnego grzejnika łazienkowego, to na pewno warto będzie zapoznać się z ofertą Oltens u których opcji ni...
- Odpady budowlane – rodzaje, jak sobie z nimi radzi... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re...
- Czy profesjonalne ubranie robocze ma jakieś znacze... Liczba postów: 77 Grupa: Budowa i re... Profesjonalne ubranie robocze, zwłaszcza w dziedzinach wymagających wzmocnionej ochrony i rozpoznawalności, jest niesamowicie ważne. Nie tylko zapewnia bezpiecz...