![]() Gość: donxz1 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Ivoryhandy praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: margretys16 praktykant |
|
| |
offline ![]() adam445 kierownik
![]() |
Sprawdźcie sobie stronę https://nawakacje.cba.pl/2024/04/27/jesli-wak acje-w-polsce-w-2024-roku-to-w-niechorzu/ , na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat spędzenia wakacji w Polsce. Jakie Wy macie plany na tegoroczne wakacje? |
| |
offline ![]() barto776 kierownik
![]() |
Jeżeli szukacie atrakcji dla Waszych dzieci, to polecam Wam zapoznać się z ofertę nowoczesnego biura podróży FOKUS - wycieczki szkolne , które organizuje najróżniejsze wycieczki dla dzieci. U nich z pewnością uzyskacie kompleksową pomoc w razie pytań. |
| |
Reklamy Google |
Wakacje 2022
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Kursy i szkolenia dla dorosłych Liczba postów: 130 Grupa: Trudne tema... Ciągle zmieniają się przepisy prawa, pojawiają się nowe obowiązki, ale też większa odpowiedzialność za każdy błąd. Osoby zajmujące się kadrami powinny być zawsz...
- Firma transportowa Liczba postów: 100 Grupa: Trudne tema... Przeprowadzka potrafi być wymagającym doświadczeniem, więc w tej sprawie należy zaufać firmie, która podejdzie do tego zlecenia w pełni profesjonalnie. Sądzę, ż...
- Kontener magazynowy- warto? Liczba postów: 53 Grupa: Trudne tema... A jeśli szukasz praktycznego rozwiązania na tymczasowe stanowisko dla ochrony lub punktu kontrolnego, warto zainteresować się czymś takim jak kontener stróżówka...
- Jak przygotować się do przeprowadzki? Liczba postów: 57 Grupa: Trudne tema... Jeżeli jesteśmy w temacie transportu to polecam wybrać dobrą firmę, która oferuje właśnie usługi transportowe. Ja w zeszłym roku korzystałem z pomocy firmy z M...
- auto firmowe Liczba postów: 102 Grupa: Trudne tema... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić usługi, z których sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem samochodu, to polec...