offline ![]() GunsNRoses inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() sinan praktykant
![]() |
wanna w podłodze rewelacyjna sprawa, ale raczej nie do
bloku, i raczej nie wymaga jakiejs specjalnej ekipy, zwykly
murarz i hydraulik dadzą rade |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Sasza praktykant
![]() |
W domu taką wannę w podłodze też warto przewidzieć w
projekcie domu - bo nam się wprawdzie taka wanna marzy, ale
co mamy zrobić skoro mamy już gotowy dom - trochę dużo
chyba będzie kosztować wybicie dziury w stropie... |
| |
offline ![]() immaculata praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() CeCylia doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Atlantic Polska fachowiec
![]() ![]() |
Wanna wbudowana w podłogę co ciekawy i stylowy pomysł. Przed wojną wanny takie były bardzo modne, ale były też luksusem. Dzięki niej na pewno też poczujemy się u siebie jak w spa czy domu hollywoodzkiej gwiazdy. Łatwiejszym i tańszym rozwiązanie jest wanna wolnostojąca np. w stylu retro profilowana na pozłacanych nogach. |
| |
offline ![]() Piecykizmontazem_pl doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline ![]() kubam4 inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() calipso praktykant
![]() |
Do takiej wanny naprawdę potrzebne jest sporo miejsca, i najlepiej pomyśleć o niej już na etapie projektu. Polecam ten artykuł http://olazience.pl/aranzacja-lazienki/81-wanna-montowana-w- podlodze , można znaleźć ciekawe porady na temat wanny w podłodze. Jeśli chodzi o wykonawców to dobry majster powinien sobie z tym poradzić. |
|
Wanna w podłodze
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 98 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 196 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...