Zastanawiamy się z mężem nad wyborem wanny wolnostojącej, bądź do zabudowy. Jakie są Wasze spostrzeżenia w tym zakresie i czy możecie też jakieś ciekawe propozycje w dobrych cenach podrzucić do sprawdzenia. Pozdrawiam i oczywiście czekam na Wasze spostrzeżenia w tym zakresie, pozdrawiam!
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
W zakresie wanien wolnostojących to bardzo fajnie przygotowaną ofertę ma LazienkaPlus, także polecam zajrzeć tutaj https://www.lazienkaplus.pl/pl/wanny-wolnosto jace,16,323,c/ gdzie akurat świetnych propozycji w konkurencyjnych cenach nie brakuje. My zdecydowaliśmy się na wersję Oltens Delva w rozmiarze 170x80 cm akrylowa. |
| |
Reklamy Google | |
offline KrzysiekS kierownik
|
W przypadku LazienkaPlus można liczyć na jakość obsługi, racjonalne ceny i też różnorodność zestawień. My zdecydowaliśmy się jednak na wannę do zabudowy bo mnie mieliśmy zbyt dużo przestrzeni, ale takie wolno stojące są świetne. No i do tego w LazienkaPlus mają całkiem pokaźny wybór. |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
offline MariettaM doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: RobertKinee praktykant |
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Kluczowa jest przede wszystkim funkcjonalność w aranżacji łazienki która musi być w odpowiedni sposób przygotowana dla całej rodzinki. Ja dlatego właśnie zdecydowałam się na zakup wanny Oltens Gocta 170x78 cm owalna. Super wygląda, cena według mnie jak najbardziej racjonalna. Pozdrawiam! |
|