offline xxxyyy doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mamaMai majster
|
Chodzi o parawan nawannowy jak się nie mylę. Ja mam coś takiego i jest ok, skoro nie masz miejsca na kabinę to będzie to dobre rozwiązanie. Parawan nawannowy powinieneś spokojnie kupić w jakimś sklepie z wyposażeniem do łazienki. Zobacz w https://www.lazienkaplus.pl/ tu masz spory wybór spośród tych internetowych sklepów. |
| |
Reklamy Google | |
offline klauusiaa praktykant
|
Mam również w wynajmowanym mieszkaniu parawan nawannowy i osobiście bardzo mi się podoba takie rozwiązanie. jestem osobą co uwielbia długie moczenie się w wannie i raczej wanna musi być w moim przypadku. Chociaż czasami jak się spieszę do pracy to prysznic również się przydaje. takie rozwiązanie 2in1 jak dla mnie super sprawa. |
| |
offline Krystian1980Pl fachowiec
|
|
| |
offline Piotrek122 inżynier
|
Jak nie masz miejsca na wstawienie wanny i prysznica w domu to zdecyduj się na wannę z prysznicem dobrze Ci radzę. Ja już wynajmowałem mieszkanie gdzie była tylko wanna i naprawdę tragicznie mi się kąpało w niej. Jestem osobą bardzo dynamiczną ciągle biegam i potrzebuję szybkiego odświeżenia wanna bardzo mi to utrudniała. Lazienka Plus ma bardzo duży wybór armatury łazienkowej więc na pewno coś znajdziesz dla siebie. |
| |
Reklamy Google | |
offline xxxyyy doświadczony
|
|
| |
Gość: farafka praktykant |
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Wanna i ciekawy aranżacyjnie parawan wcale nie musi
wyglądać źle w małym pomieszczeniu. |
| |
offline ulatowski doświadczony
|
|
| |
offline bonifacja praktykant
|
Jeśli urządzasz łazienkę od początku to zdecydowanie najlepszym wyjściem będzie kupno gotowej wanny z panelem prysznicowym, bo mamy wtedy gwarancję, że wszystko jest zrobione tak jak być powinno. Zostaje jeszcze kwestia doprowadzenia wody, ale jesli znamy mieszkanie to da się ogarnąć. Jeśli natomiast ma być to mała zmiana niskim kosztem, to poszłabym w stronę tego parawanu na wannę. One teraz nie są już tak drogie jak kilka lat temu, więc nie będzie to duży wydatek, ale faktycznie może usprawnić kąpiele, bo jednak prysznic zajmuje znacznie mniej czasu :) |
|
Wanna z prysznicem?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
- Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...