offline Illadia doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline sp27bielsko praktykant
|
Witam serdecznie. Ne mam takiego ja domu, chociaż mama dom drewniany szkieletowy. Znajomy ma dom inteligentny- rzeczywiście super technika, automatyzacja. warto mieć taki dom, który reaguje na wszystko dosłownie. Zgasi np. tło- jak wyjdziesz z pokoju..... Bezpieczeństwo jest zqapewnione w akim domu. |
| |
Reklamy Google | |
offline SecuritySystems24 doświadczony
|
|
| |
offline Betrycze praktykant
|
Moi sąsiedzi maja taki dom. z zewnątrz wygląda jak
stodoła. Dwie ściany drewniane dwie szklane. W środku
superowo. Zazdroszczę im. Ja mam stary a na nowy mnie nie
stać. |
| |
offline Bolko praktykant
|
Jest bardzo dużo rozwiązań, które sprawiają, że nasz
dom czy mieszkanie stanie się przytulny, komfortowy,
elegancki i przede wszystkim praktyczny. |
| |
Reklamy Google | |
offline rukuk majster
|
|
| |
offline manieq praktykant
|
fakt, dom inteligentny to spore ułatwienie. Ale nie dla wszystkich...Myślę, że spisuje się w przypadku dużych domów.. No chyba, że ktoś w swoim apartamencie tez lubi zamontować sobie samo zasłaniające się okna lub zapalające się światło. Ja ogólnie jestem fanatykiem domów inteligentnych, sam u siebie wprowadzam kilka udogodień. niekiedy sam niekiedy z jakiejś firmy.. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Vijan praktykant
|
|
| |
offline SecuritySystems24 doświadczony
|
|
|
Warto mieć dom inteligentny
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
- koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
- Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
- Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.