Wędkowanie

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

18 marca 2015, 15:13

Zgadzam sie: good 0 bad

No i kwestia jest też taka, że ryby coraz mniej. My teraz częściej robimy wypady na dorsza do Łeby lub Władka, raz w roku Norwegia, to człowiek z rybą powalczy. Szczupaki ostanimi laty to sznurki, nie warto łapać, nic sesnownego niema, mimo, że nad jeziorami mieszkam, to powoli przestaję na ryby jeździć.
Jeszcze się nad rzeką zastanawiam, ale z tego co wiem, to Brda jest chyba objęta okresem ochronnym. Ale za to mogę polecić spływy tą rzeką - jak ktoś nie był, niech żałuje :) A najlepiej skontaktować się z panem Sławkiem z http://superkajak.com/ i zorganizować sobie coś takiego. Każdy wodniak i niewodniak doceni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2015, 16:41

To przez suszę takie słabe ryby :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2015, 18:57

Użytkownik Gość: Wiola napisał: A gdyby tak, wynająć z kampera i
zafundować mężowi wycieczkę nad jeziora - np. po Borach
Tucholskich? Czy nie da rady, bo na każdy akwen z osobna
trzeba mieć pozwolenie? Jak to jest?

Są miejsca, gdzie możesz stawać i tyle. Jednak ceny za wynajem są dość wysokie. Zobacz na stronie porównywarki http://www.rentcamper.eu/pl/wypozyczalnia-kam perow-szczecin-goleniow, że ceny zaczynają się do 3 tysięcy, a jeszcze musisz samemu zatankować.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2015, 19:16

Nie opłaca się wynajmować kampera. Może lepiej jest pożyczyć kampera albo przyczepę od jakichś znajomych? Co do wędkowania w Borach Tucholskich, trzeba posiadać zgodę Dyrektora Parku Narodowego "Bory Tucholskie" na amatorski połów ryb. Z tą zgodą jest możliwość połowu ryb w kilku zbiornikach w ściśle określonych strefach. Można kupić zezwolenia na min. 1 dzień a max 31 dni. Cennik na pewno znajdziesz gdzieś w internecie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2016, 21:39

Cześć, zawsze bardzo lubiłem wędkować, ale przez brak czasu zwyczajnie przestałem .Chciałbym do tego wrócić, zauważyłem że w tym sklepie są dobre ceny http://wedkarz.pro/, czy ktoś może mi doradzić jaką wędkę kupić ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2016, 13:30

ja to lubię wędkować, i to bardzo, to jest jedno z moich ulubionych zajęć, zwłaszcza, że ostatnio coraz większe ryby łowię, dokupiłem sobie trochę porządnego sprzętu z http://www.expertfloat.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 01:58

Przy wędkowaniu się relaksuje. Świetna sprawa!

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2017, 11:52

Wszyscy pasjonaci wędkowania mają ostatnią szansę na owocne łowy przed nadejściem zimy. Sprawdźcie czy macie wszystko co potrzeba i w razie jakiś braków, zajrzyjcie na stronę sklepu wędkarskiego gdzie znajdziecie profesjonalne przynęty i zanęty typu savage gear oraz szereg innych które nawet nie są dostępne w Polsce perchshop.com/savage-gear-m-23.html. Wbrew pozorom, nie są drogie więc naprawdę warto chociaż zajrzeć.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2017, 14:03

Od czau do czasu lubię wybrać się na ryby i sobie odpocząć w ciszy i przy piwku. Często tak ze szwagrem robimy, że siostra nas odwozi i później po nas przyjeżdża.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2017, 13:03

A to naprawdę takie odprężające zajęcie?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Motoryzacja Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Hej, czy ktoś z Was kupował części samochodowe w sklepie Auto Części Lipiec - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/skle p-motoryzacyjny-swiebodzin jeśli tak to po...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 388 Grupa: Pasje forum... W dobie pracy zdalnej ochrona sieci jest kluczowa, a firewall Fortigate dostarcza skutecznych narzędzi dla zespołów pracujących w różnych lokalizacjach. Dzięki....
  • Samochód zastępczy na czas naprawy Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Sprowadzanie aut z Kanady może być korzystne, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy luksusowe, które są tańsze niż ich europejskie odpowiedniki. Proces importu obe...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...
  • Czy sprzedajecie swoje rzeczy, których nie używaci... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... As the Dino Game Offline speed increases, it can become more stressful. Stay calm and maintain your focus to react quickly to obstacles.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 445

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >