Wędkowanie

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

18 marca 2015, 15:13

Zgadzam sie: good 0 bad

No i kwestia jest też taka, że ryby coraz mniej. My teraz częściej robimy wypady na dorsza do Łeby lub Władka, raz w roku Norwegia, to człowiek z rybą powalczy. Szczupaki ostanimi laty to sznurki, nie warto łapać, nic sesnownego niema, mimo, że nad jeziorami mieszkam, to powoli przestaję na ryby jeździć.
Jeszcze się nad rzeką zastanawiam, ale z tego co wiem, to Brda jest chyba objęta okresem ochronnym. Ale za to mogę polecić spływy tą rzeką - jak ktoś nie był, niech żałuje :) A najlepiej skontaktować się z panem Sławkiem z http://superkajak.com/ i zorganizować sobie coś takiego. Każdy wodniak i niewodniak doceni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2015, 16:41

To przez suszę takie słabe ryby :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2015, 18:57

Użytkownik Gość: Wiola napisał: A gdyby tak, wynająć z kampera i
zafundować mężowi wycieczkę nad jeziora - np. po Borach
Tucholskich? Czy nie da rady, bo na każdy akwen z osobna
trzeba mieć pozwolenie? Jak to jest?

Są miejsca, gdzie możesz stawać i tyle. Jednak ceny za wynajem są dość wysokie. Zobacz na stronie porównywarki http://www.rentcamper.eu/pl/wypozyczalnia-kam perow-szczecin-goleniow, że ceny zaczynają się do 3 tysięcy, a jeszcze musisz samemu zatankować.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2015, 19:16

Nie opłaca się wynajmować kampera. Może lepiej jest pożyczyć kampera albo przyczepę od jakichś znajomych? Co do wędkowania w Borach Tucholskich, trzeba posiadać zgodę Dyrektora Parku Narodowego "Bory Tucholskie" na amatorski połów ryb. Z tą zgodą jest możliwość połowu ryb w kilku zbiornikach w ściśle określonych strefach. Można kupić zezwolenia na min. 1 dzień a max 31 dni. Cennik na pewno znajdziesz gdzieś w internecie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2016, 21:39

Cześć, zawsze bardzo lubiłem wędkować, ale przez brak czasu zwyczajnie przestałem .Chciałbym do tego wrócić, zauważyłem że w tym sklepie są dobre ceny http://wedkarz.pro/, czy ktoś może mi doradzić jaką wędkę kupić ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2016, 13:30

ja to lubię wędkować, i to bardzo, to jest jedno z moich ulubionych zajęć, zwłaszcza, że ostatnio coraz większe ryby łowię, dokupiłem sobie trochę porządnego sprzętu z http://www.expertfloat.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 01:58

Przy wędkowaniu się relaksuje. Świetna sprawa!

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2017, 11:52

Wszyscy pasjonaci wędkowania mają ostatnią szansę na owocne łowy przed nadejściem zimy. Sprawdźcie czy macie wszystko co potrzeba i w razie jakiś braków, zajrzyjcie na stronę sklepu wędkarskiego gdzie znajdziecie profesjonalne przynęty i zanęty typu savage gear oraz szereg innych które nawet nie są dostępne w Polsce perchshop.com/savage-gear-m-23.html. Wbrew pozorom, nie są drogie więc naprawdę warto chociaż zajrzeć.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2017, 14:03

Od czau do czasu lubię wybrać się na ryby i sobie odpocząć w ciszy i przy piwku. Często tak ze szwagrem robimy, że siostra nas odwozi i później po nas przyjeżdża.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2017, 13:03

A to naprawdę takie odprężające zajęcie?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zbliża się Sylwester Liczba postów: 159 Grupa: Pasje forum... Wraz z nadchodzącym sylwestrem, warto pomyśleć o tym, jak urozmaicić swoją imprezę. Jedną z opcji do rozważenia są świece dymne, które mogą dodać nieco magii i....
  • Praca za granicą dla budowlańca Liczba postów: 120 Grupa: Pasje forum... Trzeba przyznac ze całkiem fajne oferty są w Niemczech, mozesz sobie sprawdzic w Mondi jak to wygalda tez co do zakresu zarobkow. Tam mają opcje z roznych branz...
  • wynajem samochodu Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Volkswagen Ogórek to jeden z najbardziej rozpoznawalnych modeli w historii motoryzacji, który zadebiutował na rynku w 1950 roku. Jego innowacyjny projekt oparty...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 392 Grupa: Pasje forum... Dzięki platformie https://intelbitcoin.com/, inwestowanie w Bitcoin staje się prostsze i bardziej efektywne. Sztuczna inteligencja pracuje za Ciebie, monitorują...
  • Tani hosting dla próbnego sklepu internetowego Liczba postów: 18 Grupa: Pasje forum... Wybierając hosting WWW, inwestujesz w niezawodność i bezpieczeństwo. Fullnet oferuje nowoczesną infrastrukturę serwerową, która gwarantuje szybkie ładowanie str...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 277

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >