Wędkowanie

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

9 sierpnia 2011, 12:07

Zgadzam sie: good 0 bad

czy są na tym forum fani wędkowania? Chętnie podyskutuje i wymienie sie doświadczeniami z wędkarzami :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2011, 12:32

Ja jestem kobietą, ale łowić ryby lubię :) Denerwujące są stereotypy, że kobiety się do tego nie nadają. Nadają, nadają i to jeszcze jak . Nikt nie jest tak cierpliwy jak kobiety

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 czerwca 2013, 15:24

Wędkowanie to bardzo przyjemna rzecz. Ja często korzystam z lotniska w Krakowie, żeby szybko przemieścić się do Gdańska na wędkowanie. Zdarza mi się to przynajmniej 3 razy do roku. Ato wtedy zostawiam na lotnisku na parkingu. http://www.polskielotniska.com/parkingi/lotni sko-chopina/

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2013, 12:43

Do wędkowania potrzeba dużo cierpliwości, spokoju. Ja tej pasji niestety nie mam, ale mam inne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2014, 16:22

Ja lubię łowić ryby, ale nie przepadam za nakładaniem robaka na haczyk. Najlepiej wędkuje się mi na urlopie, wtedy tak do końca odpoczywam , nie myślę o niczym poza poruszającym się spławikiem. W tym roku też już mam zarezerwowaną tanią kwaterę nad jeziorem http://www.e-wczasy.pl/noclegi/region/nad-jez iorem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2014, 16:55

Na wędkowanie dałam się wyciągnąć dwa razy i dwukrotnie mi się to dość szybko znudziło, więc raczej trudno byłoby mnie nazwać fanką tej formy spędzania wolnego czasu.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 grudnia 2014, 08:32

Ja na ten przykład nie przepadam za wędkarstwem, ale za to mój szwagier jeździ co roku na weekend do Hotel Żnin i wiem, że łowi w tamtych okolicach:)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2014, 12:24

A ja nie znam nic, ale uważam, że zawsze mieć warto ze sobą klucz udarowy

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2015, 13:05

Ja tam często wypadam na rybki. Fajne miejsce tylko trzeba się wyposażyć w dobre buty wędkarskie.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2015, 12:41

Hobby drożeje, maja podnieść opłaty za wędkowanie. Przenoszę się na prywatne stawy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Przeprowadzki mieszkań Warszawa Liczba postów: 26 Grupa: Pasje forum... Przeprowadzki mieszkań w Warszawie to proces, który może wydawać się skomplikowany i stresujący, ale dzięki odpowiedniemu planowaniu i wsparciu profesjonalnych....
  • Motoryzacja Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Hej, czy ktoś z Was kupował części samochodowe w sklepie Auto Części Lipiec - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/skle p-motoryzacyjny-swiebodzin jeśli tak to po...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 388 Grupa: Pasje forum... W dobie pracy zdalnej ochrona sieci jest kluczowa, a firewall Fortigate dostarcza skutecznych narzędzi dla zespołów pracujących w różnych lokalizacjach. Dzięki....
  • Samochód zastępczy na czas naprawy Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Sprowadzanie aut z Kanady może być korzystne, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy luksusowe, które są tańsze niż ich europejskie odpowiedniki. Proces importu obe...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19418 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 183

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >