Gość: Tispoffiree praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline MKK-budownictwo.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Inatka93 doświadczony
|
Skoro mówimy o wentylacji w domu, to pomówmy także o klimatyzacji. Czy montujecie taką w swoich domach, czy może jednak decydujecie się na takie klimatyzatory jak https://www.ceneo.pl/Klimatyzatory/p:Volteno. htm ? Nie wiem, co zrobić, a aktualnie budujemy dom i nie chciałabym bawić się potem w jakiekolwiek przeróbki. Co się lepiej spisuje? |
| |
offline rafik85 majster
|
Ja mogę polecić firmę od wentylatorów http://www.toram-systems.eu/oferta/wentylator y/. Firma zajmuję się produkcją systemów nawilżania wysokociśnieniowego, schładzania ewaporacyjnego, produkcją central klimatyzacyjnych, a także znana jest jako producent kanałów wentylacyjnych. |
| |
Gość: allstate praktykant |
|
| |
Reklamy Google |
Wentylacja w domu - nowoczesne rozwiązania
«
Powrót do artykułu: Wentylacja w domu - nowoczesne... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Ile kosztuje remont łazienki? Sprawdzamy! Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re...
- Izolacja dachu skośnego z zastosowaniem wełny mine... Liczba postów: 8 Grupa: Budowa i re... Szukasz efektywnego sposobu na izolację swojego domu? Wdmuchiwany materiał izolacyjny THERMOFLOC to szybkie i wydajne rozwiązanie! Celuloza, wdmuchana pod ciśni...
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 10 Grupa: Budowa i re... Drzwi stalowe to świetny wybór, ale jeśli chodzi o wnętrza, zdecydowanie polecam drzwi Asilo od Entra. Nowoczesne wykończenie, np. w antracycie, nadaje pomieszc...
- Folie okienne antywłamaniowe Liczba postów: 8 Grupa: Budowa i re... Folie elektryczne to doskonała inwestycja dla osób, które cenią sobie prywatność i komfort użytkowania przestrzeni. Dzięki możliwości regulacji przezroczystości...
- Bezpieczne i stylowe okulary ochronne Liczba postów: 78 Grupa: Budowa i re... Dobrze dobrane okulary korekcyjne to kluczowy krok w dbaniu o zdrowie oczu. Na rynku znajdziemy wiele firm oferujących różnorodne modele, które mogą spełnić róż...