offline fortitudo moderator
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: wefewfw praktykant |
U mnie w pracy ostatnio wlasnie montowali taka wentylacje, była to chyba firma www.ekowent-wentylacja.com.pl bardzo dobre rozwiązanie, polecam każdemu! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Wincenttttr praktykant |
|
| |
Gość: johnnny praktykant |
|
| |
Gość: krzys44 praktykant |
Fachowo prowadzą hurtownię Swatt. U nich poszukaj. Na stronie swatt.pl jest cała baza produktów. Można wentylatory dostać na dobrych warunkach, ale są też chłodnice, innego typu mniejsze akcesoria, także w zasadzie takie ABC z punktu widzenia potrzeb instalatora. Mam z nimi jak na razie dobre doświadczenia – dużo nie biorą, a produkty są lepszej klasy. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: kacper965 praktykant |
Myślę, że w kwestii wentylacji to ciekawe warunki ma hurtownia Swatt, zwłaszcza mam na myśli eko wentylację (na stronie swatt.pl są opisy produktów). Wydajne, ciche, nowoczesne i proste w montażu systemy. Mam firmę instalatorską i u nich mogę z tego tytułu liczyć na dużo bardziej preferencyjne warunki niż w innych hurtowniach z którymi rozmawiałem. |
| |
Gość: gucio632 praktykant |
Jak na razie dobrze mi się współpracuje z hurtownią Swatt -swatt.pl. Mają w ofercie różne instalacje, w tym też wentylacyjne. Dobre ceny, produkty o lepszych parametrach, wszystko jasno i czytelnie opisane na stronie, także kota w worku się nie kupuje u nich tylko z góry wiadomo za co się płaci. |
| |
Gość: jekoar praktykant |
Jeżeli chcecie się upewnić czy wasza nowoczesna wentylacja działa prawidłowo to powinniście wykonać badania powietrza. Polecam wam w tym celu skontaktować się z firmą https://labostrzeszow.pl/powietrze/, która zajmuje się badaniem jakości powietrza w budynkach produkcyjnych, mieszkalnych i użyteczności publicznej. |
| |
Gość: gwiazdkinski praktykant |
|
| |
offline Deryll fachowiec
|
Myślę, że jest to bardzo dobry pomysł. Możesz sprawdzić ofertę firmy www.rotor-vent.com . Zajmują się sprzedażą central wentylacyjnych i wymienników ciepła typu powietrze - powietrze. Posiadają wieloletnie doświadczenie oraz bardzo atrakcyjne warunki współpracy. Na pewno będą w stanie zaproponować odpowiednie rozwiązanie do Twojego biura. |
|
Wentylacja nowej generacji
«
Powrót do artykułu: Wentylacja nowej generacji | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Wózki widłowe idealnym pomocnikiem w magazynie Liczba postów: 28 Grupa: Budowa i re... Słyszałam wiele dobrego o urządzeniach Ecobalers https://ecobalers.com/, ale wolę się tutaj upewnić. Czy są wśród Was eksperci, którzy mogliby podzielić się swo...
- Wybór drewnianych schodów do wnętrza - dobór odpo... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Czy rekuperacja jest remedium na rosnące zużycie e... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Rekuperacja może pomóc ograniczyć rosnące zużycie energii do chłodzenia pomieszczeń, ale nie jest pełnym remedium na ten problem. Rekuperacja, czyli wentylacja....
- 21 października w Europie obchodzony jest Dzień... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Pompa ciepła to super sprawa ale tylko w połączeniu z fotowoltaiką. Bez niej koszty prądu są duże.
- Elewacja domu Liczba postów: 145 Grupa: Budowa i re... Blacha sama w sobie nie izoluje dźwięków najlepiej, więc jeśli zrobisz tylko cienką elewację, to faktycznie może być głośno. Najlepiej jest położyć pod nią mate...