Gość: karolumins praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: xortyl praktykant |
Bardzo dobrą wentylację oferuje firma www.climag.pl Proponują rekuperatory, które pozbywają się zużytego i wilgotnego powietrza a dają czyste, suche i świeże powietrze. Jest to wentylacja nowej generacji, którą warto mieć w domu. |
| |
Reklamy Google | |
offline dorotas doświadczony
|
Tu też masz namiary na sprawdzoną firmę: http://brawent.pl/ile-kosztuje-czyszczenie-we ntylacji/. Oni nie tylko stawiają systemy wentylacyjne, ale również zajmują się ich konserwacją. Przyznam szczerze, że wentylacja to doskonałe rozwiązanie dla domów jak i firm. A system doceniamy cały rok, nie tylko latem podczas upałów. |
| |
Gość: sieć praktykant |
Za wentylację na terenie naszego domu jest odpowiedzialna ekipa VRG http://www.vrg-wentylacja.pl/ Postawilismy na wentylację mechaniczną. Co najważniejsze, również oni zajęli się montażem. To był doskonały wybór! |
| |
offline spiacakrolewna praktykant
|
Ja przerabiałam już różne wentylatory i najlepiej sprawdzają się jednak wentylatory dachowe :) U siebie w sklepie mam te z https://www.wentylatorysklep.pl/wentylatory-d achowe,27.html i zdecydowanie je polecam! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: polt praktykant |
Nowoczesnym rozwiązaniem do domu jest wentylacja mechaniczna. Sam mam taką u siebie i jestem z niej bardzo zadowolony. Jeżeli mieszkacie w Warszawie lub okolicach to skontaktujcie się z firmą www.klimatyka.com.pl Zajmują się projektowaniem i wykonywaniem systemów wentylacji mechanicznej. |
| |
offline Ela78 majster
|
|
| |
Gość: Buy An Essay praktykant |
|
| |
Gość: thoultyassuts praktykant |
|
| |
Gość: patae60 praktykant |
|
|
Wentylacja w domu - nowoczesne rozwiązania
«
Powrót do artykułu: Wentylacja w domu - nowoczesne... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Izolacja dachu skośnego z zastosowaniem wełny mine... Liczba postów: 8 Grupa: Budowa i re... Szukasz efektywnego sposobu na izolację swojego domu? Wdmuchiwany materiał izolacyjny THERMOFLOC to szybkie i wydajne rozwiązanie! Celuloza, wdmuchana pod ciśni...
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 10 Grupa: Budowa i re... Drzwi stalowe to świetny wybór, ale jeśli chodzi o wnętrza, zdecydowanie polecam drzwi Asilo od Entra. Nowoczesne wykończenie, np. w antracycie, nadaje pomieszc...
- Folie okienne antywłamaniowe Liczba postów: 8 Grupa: Budowa i re... Folie elektryczne to doskonała inwestycja dla osób, które cenią sobie prywatność i komfort użytkowania przestrzeni. Dzięki możliwości regulacji przezroczystości...
- Bezpieczne i stylowe okulary ochronne Liczba postów: 78 Grupa: Budowa i re... Dobrze dobrane okulary korekcyjne to kluczowy krok w dbaniu o zdrowie oczu. Na rynku znajdziemy wiele firm oferujących różnorodne modele, które mogą spełnić róż...
- Instalacje elektryczne pod kontrolą Liczba postów: 29 Grupa: Budowa i re... Jeśli szukasz niezawodnego i łatwego w obsłudze narzędzia do testowania sieci światłowodowych, reflektometr VIAVI Smart OTDR to świetny wybór. Dzięki swojej kom...