offline ZAWEX_wentylatory praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: irek5647 praktykant |
Moim dostawcą jest hurtownia Swatt ze strony swatt.pl. Profesjonalne systemy, duży wybór, różne warianty. Mogę w zasadzie wszystkie zakupy zrobić w jednym miejscu, nieważne czy potrzebuję wentylatora, chłodnicy, czy nagrzewnicy, albo mniejsze akcesoria – mają wszystko. Jeśli by nie było czegoś na stronie, to najlepiej wysłać im maila z zapytaniem o produkt. Mają sprawnie realizowaną obsługę na poczcie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: ddaarroo praktykant |
Jak na razie dobrze mi się współpracuje z hurtownią Swatt -swatt.pl. Mają w ofercie różne instalacje, w tym też wentylacyjne. Dobre ceny, produkty o lepszych parametrach, wszystko jasno i czytelnie opisane na stronie, także kota w worku się nie kupuje u nich tylko z góry wiadomo za co się płaci. |
| |
Gość: kas.kow1 praktykant |
|
| |
Gość: margo65 praktykant |
Kurtyny powietrzne i nagrzewnice w rozsądnych cenach sprzedaje hurtownia Swatt z serwisu swatt.pl. U nich bym się rozejrzał, zwłaszcza jeśli ktoś ma własną działalność i potrzebuje dostawcy na dłuższy czas. Mają dobrze prowadzoną wysyłkę, ludzie z obsługi znają się na produktach które sprzedają, więc jeśli trzeba się doradzić, skonsultować w tematach bardziej technicznych to warto się na nich zdać. |
| |
Reklamy Google | |
offline kozakantek majster
|
|
| |
offline fikson kierownik
|
Warto szukać w dobrej hurtowni instalacyjnej, są takie właśnie jak http://a-tec.pl/ bardzo dobrze zaopatrzona, nie ma problemów, aby dostać nawet jakieś bardziej specjalistyczne części. Dla klientów indywidualnych, jak i firm instalatorskich. |
| |
Gość: Maciekk praktykant |
|
| |
Gość: Antekk9933 praktykant |
|
| |
offline sebastian1 doświadczony
|
Właśnie takie rozwiązanie wydaje mi się dobrym pomysłem zarówno dla domów jak i mieszkań. Oczywiście każda firma powinna również zainwestować w tego typu rozwiązania. Sami poczytajcie jakie są zalety takiego systemu wentylacji, a także jak trzeba o niego dbać: http://siteco.com.pl/czyszczenie-kanalow-wentylacyjnych-i-ic h-przepisy/. |
|
Wentylacja w mieszkaniu
«
Powrót do grupy: Robimy izolację cieplną
Ostatnio na forum
- co moze zrobic wata szklana z kontaktem z cialem c... Liczba postów: 13064 Grupa: Robimy izol... sytuacja jest prosta: jak nie wiesz, jak się za to zabrać, to wezwij fachowca
- Ile wełny zastępuje styropian? Liczba postów: 9 Grupa: Robimy izol... Styropian jest znacznie lepszy do ocieplania. Mi ekipa z https://remontyelblag.pl odradzała wełnę
- Atlanta Hawks confront roster choices inside wake... Liczba postów: 2 Grupa: Robimy izol... The Atlanta Hawks went into the 2016 NBA Draft with 4 choices nonetheless there was hardly ever a true probability that all 4 gamers would be upon subsequent se...
- Ocieplać czy nie Liczba postów: 13 Grupa: Robimy izol... Użytkownik Gość napisał: Mam dom jednorodzinny w którym ściany są z trzech warstw.24cm pustak z betonu komórkowego 8cm steropianu i 12cm pustak zbetonu komórkow...
- jak ocieplic garaż blaszany Liczba postów: 22 Grupa: Robimy izol... Przyłączę się, bo nie chcę zakładać nowego wątku - mam garaż postawiony właśnie i jest ogrzewany. Jaką konstrukcję zastosować, aby go trochę ocieplić? Myślałem....