Wiata Garażowa

« Powrót do grupy: Moja budowa

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

9 marca 2012, 22:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Może nie jest to konkretnie moja budowa, ale nie było odpowiedniejszego miejsca do umieszczenia tego tematu. Pierwotnie nosiłem się z osobista budową takiej wiaty, ale doszło do tego że jednak nie bedę miał na to czasu. Dlatego pytanie do was. Czym powinienem się kierować przy zakupie takiej carporty ?

Ten post był edytowany przez raulq7 dnia: 15 marca 2012, 21:41
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2013, 16:20

jestem na etapie budowy wiaty garażowej. Myślimy zrobić ją z tych samych materiałów co dom. Moja kuzynka poleciła mi developera. Wiecie, że w Poznaniu można kupić nowe mieszkania ? Inwestycja została wykonana z najwyższej jakości materiałów. Ceny są promocyjne http://www.sgi.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2024, 05:32

Wiata garażowa była wykonana z najlepszych komponentów. Wszystko powinno być ocynkowane i pomalowane. Polecam wykonanie na posesji klienta

Ten post był edytowany przez Brudny dnia: 18 marca 2024, 05:37
Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2024, 05:34

Ważne jest, żeby wiata garażowa była wykonana z możliwie najlepszych komponentów. Wszystko powinno być ocynkowane i pomalowane. Polecam tę firmę oni zrobię wszystko kompleksowo od początku do końca. Od projektu, poprzez produkcję, aż do usługi wykonania[url]

Ten post był edytowany przez Brudny dnia: 18 marca 2024, 05:37
Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2024, 06:07

family care rx

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2024, 06:23

25mcg synthroid 2017

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2024, 06:43

onlinepharmaciescanada

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2024, 06:53

10 mg tadalafil tablets

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2024, 07:01

tadalafil soft 40 mg

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2024, 07:08

price of prednisone tablets

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Podatki Liczba postów: 61 Grupa: Moja budowa Jeżeli potrzebujecie doradztwa z zakresu prawa lub podatków, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę kancelarii Ziobrowski Tax&Law - rejestrac...
  • Logistyka Liczba postów: 41 Grupa: Moja budowa Firmą specjalizującą się w świadczeniu kompleksowych usług w zakresie transportu międzynarodowego oraz krajowego, nowoczesnymi pojazdami o DMC do 40t. jest http...
  • Remont mieszkania Liczba postów: 230 Grupa: Moja budowa Dla mnie usługi remontowe wykonywała firma www.budownictwo-houserwis.pl . Zajmowali się malowaniem, tynkowaniem, montażem nowej instalacji elektrycznej oraz ukł...
  • Rekuperatory Liczba postów: 23 Grupa: Moja budowa Użytkownik mrpablito napisał: Ja osobiście korzystałem z usług firmy Nordom ze śląska. Zrobili całą instalację rekuperacji, pozostawili po sobie porządek i zagw...
  • Czujnik wypełnienia szamba Liczba postów: 25 Grupa: Moja budowa Niezawodnym rozwiązaniem zapobiegającym przepełnieniu szamba może być zainstalowanie przewodowego systemu monitorowania z czujnikami mierzącymi poziom wody w g...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19444 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 199

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >