offline Kamrys doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: dejwid praktykant |
mam wideodomofon, zamawialem na smp elektro http://www.smpelektro.com.pl/213-domofony-i-w ideodomofony. Wedlug mnie to przydatna sprawa. Sprawdzasz kto jest za drzwiami czy furtka i ta osoba nawet nie wie czy ktos jest w domu |
| |
Reklamy Google | |
Gość: gorel praktykant |
|
| |
Gość: Sebastian10 praktykant |
|
| |
offline kajman praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline boryma praktykant
|
|
| |
offline eAlarmy doświadczony
|
Wideodomofon to również zabezpieczenie, warto zobaczyć kto próbuje wejść na naszą posesję, czy jest sam itd. Nie jest on dużo droższy od domofonu, a jego montaż jest tak samo prosty więc warto postawić na taką wygodę. Należy tylko pamiętać, żeby był to markowy sprzęt takich firm jak: BCS, KENWEI, ELFON, COMMAX czy URMETco zagwarantuje bezproblemowe działanie i da możliwość ewentualnego serwisu. |
| |
offline ppokora82 praktykant
|
|
| |
Gość: wesolyRomek praktykant |
|
| |
offline kaziek praktykant
|
|
|
Wideodomofony, domofony
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
- koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
- Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
- Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.