Wieczór panieński

« Powrót do grupy: Trudne tematy

26 kwietnia 2018, 01:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Organizowaliście kiedyś może wieczory panieńskie Zamość ? Bo moja siostra za niedługo wychodzi za mąż i zastanawiamy się wraz z koleżanką co by jej tu zorganizować. Myśleliśmy trochę nad wypadem na tor kartingowy i wydaje sie to calkiem spoko pomysl. W sumie kto nie chcialby choc przez chwile poczuc się jak prawdziwy rajdowiec na takim torze :D wciaz myslimy nad tym i z checia skorzystam z Waszych wskazowek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2018, 13:01

takie wieczory zawsze źle się kończą!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2018, 12:26

A nie lepiej taką imprezę zorganizować w Spa? Koleżanki wykupiły na mój wieczór panieński taki pakiet http://www.goodtimedayspa.eu/pakiety-spa/dzien-w-spa do poznańskiego salonu i do dziś z uśmiechem wspomninam jak bajerancko się bawiłyśmy. Pełen luksus, ośrodek niezwykle wytworny, personel przemiły. Mogłyśmy korzystać z dowolnych zabiegów upiększających, co przed ślubem i weselem jest ogromnie potrzebne. Do tego było winko i przekąska. No, pomysł moich koleżanek okazał się wspanialy. Znakomity sposób, by uciec od stresujących przygotowań. Polecam takie miejsce na Wieczór Panieński.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2023, 20:54

Myślę że tradycyjnie możesz zamówić tancerzy erotycznych i śmiało postaw na tą ofertę https://www.tancerzerotyczny.pl/striptizer-sz czecin-koszalin-kolobrzeg-mielno/ We wskazane miejsce przyjedzie profesjonalny striptizer Szczecin jak i każde większe miasto to dla nich nie problem o ile będzie wolny termin. Na pewno nie zawiodą oczekiwań panny młodej i koleżanek.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2023, 07:20

Jest wiele opcji organizacji wieczoru panieńskiego ale większość z nich jest powielana tak często że przestają one być czymś wyjątkowym. Ja proponuję rozważyć kompleksową organizację jaka otrzymacie od https://atrakcje4u.pl/wieczor-panienski-wrocl aw Z nimi możecie wybrać się w rejs po Odrze, zorganizować rewelacyjną imprezę w limuzynie z szampanem a także zdecydować się na szalony panieński w klubie na kółkach. Taka opcja dostarczy Wam i wszystkim uczestnikom wrażeń jakie zapamiętacie na długo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2023, 07:29

Join the Fun with Fake ID Connecticut - Your Ticket to the Best Nightlife! Step into the spotlight.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2023, 07:59

Discover Maine's best-kept secrets with our high-quality maine fake id.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Fotowoltaika a Sauna Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...
  • Zakład pogrzebowy Liczba postów: 107 Grupa: Trudne tema... kwiaty sztuczne na cmentarz jest to bardzo dobrym rozwiązaniem
  • Rower i małe dziecko Liczba postów: 267 Grupa: Trudne tema... Wiecie, możecie też sprawdzić sobie propozycje na rowery używane warszawa w sklepie Wygodny Rower. Tam macie szeroki wybór także według mnie k...
  • Rozwód Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Chcesz dodać odrobinę pikanterii do swojego życia intymnego? сексшоп to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby rozbudzić swoje zmysły. Boga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 116

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >