offline ![]() barmanka majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() ajlajt majster
![]() |
Moim zdaniem to fajne rozwiązanie, żeby zaoszczędzić
miejsce. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Inatka93 doświadczony
![]() |
Na początku nie wiedziałam, o czym mówicie, ale teraz pochwalam pomysł, fajnie to też na ścianie wygląda. Obok można zawiesić walizkę z takimi narzędziami https://www.ceneo.pl/Narzedzia_rowerowe i mieć wszystko pod ręką. No, ale tak, żeby maluchy się do tego nie dostały, bo potem będzie szukanie.. ;) . |
| |
![]() Gość: dobritta praktykant |
|
| |
offline ![]() Bordon44 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: lukaszpi praktykant |
Two Tier Bike to innowacja niezwykle przyjazna dla środowiska, której celem jest stworzenie funkcjonalnej przestrzeni do parkowania rowerów. Jej największą zaletą jest oszczędność miejsca, dzięki czemu na parkingu zmieści się dwukrotnie więcej rowerów niż na standardowym stojaku. System od http://www.parkingrowerowy.pl zwiększający pojemność parkingów to doskonałe rozwiązanie dla lokalizacji o wyjątkowo dużym zagęszczeniu – biurowce, zakłady produkcyjne, dworce, galerie handlowe, szkoły i wiele innych. |
| |
offline ![]() Aleksa661 praktykant
![]() |
Jeśli mówimy o garażu czy o piwnicy to to jest dobry pomysł o ile piwnica czy garaż nie są na tyle ciasne, że nie da się tam ruszyć po wstawieniu dwóch rzeczy. Przede wszystkim wieszak nie zajmuje nam podłogi, tylko też musimy wziąć pod uwagę, że trzeba mieć siłę za każdym razem zawieszać te rowery i odpowiednio je przypinać :) |
| |
offline ![]() Krystian1980Pl fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() mistrzu79 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() Mixon11 inżynier
![]() |
Rowery elektryczne damskie to doskonały środek transportu w miejskich korkach i trudnych do przejechania uliczkach. Szybko i sprawnie można dojechać do celu, omijając zatory drogowe. |
|
Wieszak na rowery to dobre rozwiązanie?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 486 Grupa: Ciekawe pom... co myślicie o hiacynt sztuczny kwiat jako dekoracja do domu ?
- Nowoczesne fotele Liczba postów: 199 Grupa: Ciekawe pom... Zawsze marzyłem o wygodnym, designerskim fotelu do salonu i w końcu znalazłem coś idealnego! Jeśli szukasz czegoś w stylu loft, skandynawskim lub nowoczesnym, k...
- Mieszkanie Liczba postów: 45 Grupa: Ciekawe pom... Proces kupna mieszkania często skupia się na cenie i lokalizacji, lecz równie ważna jest analiza powierzchni użytkowej. Zrozumienie tego, jak obliczana jest pow...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 643 Grupa: Ciekawe pom... Na wakacje bez opalenizny nigdy się nie wybieram, dlatego też mega się cieszę, że udało mi się trafić na melanotan https://melanotan.biz/ Dzięki niemu mam piękn...
- Stolik kawowy Liczba postów: 36 Grupa: Ciekawe pom... Those are indeed some interesting ideas! Expanding on that, I think incorporating eco-friendly practices can significantly enhance these concepts. By the way, i...