Wieża do wspinaczki zamiast piaskownicy?

« Powrót do grupy: Projektowanie ogrodu

18 maja 2016, 12:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Myślicie, że zakup wieży wspinaczkowej zamiast klasycznej piaskownicy i huśtawki to dobry pomysł?
Tutaj: http://ogrodosfera.pl/wieza-drewniana-ze-scia nka-wspinaczkowa-joy widziałam taką gotową konstrukcję.
Myślałam o tym, żeby wpleść coś takiego gdzieś do ogrodu. Jak wy to widzicie? Macie coś takiego u siebie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2016, 18:14

Zależy w jakim wieku masz dzieci. Ale myslę, że będzie im się podobało.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2018, 09:40

Bardzo fajny pomysł, a co sądzicie o rozstawieniu w ogrodzie dmuchanej zjeżdżalni - mają różne rozmiary - może nie wyglądają jakoś bardzo atrakcyjnie ale słyszałam że dzieci je uwielbiają, a przecież chodzi o sprawienie im radości
std-dmuchance

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2018, 18:04

Ja to bym sie bał że dzieciaki pospadają

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2018, 15:09

Nie kupiłabym wieży synkowi, bo jest tak skręcony, że musiałabym non stop pilnować czy nie przyjdą mu do głowy jakieś szalone pomysły, np. zeskakiwanie z dużej wysokości. Kupiliśmy mu drewniany domek, do którego wchodzi się po małej drabince, a z drugiej strony jest zjeżdżalnia, bo to bezpieczniejsza opcja.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2018, 16:45

Akurat się zgadzam z przedmówczynią że domek jest bezpieczniejszy, kupiliśmy go Adasiowi na urodziny z exitsport i ani razu nie miał żadnego wypadku, a ja też nie mam oczu dookoła głowy żeby go non stop pilnować

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2019, 11:47

Właśnie bardzo fajnie można taką wierzę zrobić samemu z drewna. Wystarczy kupić odpowiedni materiał, do tego np. na allegro akcesoria. Do zabezpieczenia polecam impregnaty Vidaron, które moim zdaniem świetnie się do tego nadają. I będzie spokój z konserwacją drewna na wiele lat

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2019, 18:25

Można też pomalować taką wieże lub domek emalią akrylową np Śnieżki. Fajne kolorki a przy okazji emalia dobrze też zabezpiecza drewno i ma certyfikat że jest bezpieczna dla dzieci

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Projekt ogrodu Liczba postów: 60 Grupa: Projektowan... Zanurz się w świat piękna i harmonii, gdzie natura spotyka nowoczesność, a przestrzeń staje się miejscem wypoczynku i inspiracji. Jako specjaliści w projektowan...
  • drzewka do ogródka Liczba postów: 100 Grupa: Projektowan... Tyle jest inspiracji w necie, podpowiedzi, nawet gotowych projektów, że spokojnie i na luzie można samemu coś wymyślić i stworzyć a potem się cieszyć z własnych...
  • Problem z warzywami Liczba postów: 349 Grupa: Projektowan... Moim zdaniem, każdy ogrodnik powinien znaleźć idealny warzywnik dla swoich roślin. Dlatego polecam artykuł dostępny na https://www.drewno-betonowe.pl/warzywnik -...
  • jakie rośliny na skalniak Liczba postów: 38 Grupa: Projektowan... Praktycznie wszystko można kwiaty tak posadzić, ja bym pewnie pomieszał tulipany, róże, może jeszcze hortensje? Te kwiaty są o tyle ciekawe, że z czasem zmienia...
  • Firma ogrodnicza Liczba postów: 8 Grupa: Projektowan... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli są tutaj osoby zainteresowane tematyką ogrodnictwa, to polecam Wam sprawdzić stron...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19625 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 196

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >