Wilgoć- skuteczny srodek do nawiercania

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

15 lutego 2011, 08:31

Zgadzam sie: good 0 bad

w sytuacji wilgoci kapilarnej najlepszą metodą jest INIEKCJA KRYSTALICZNA zapraszam na www.greenteam-burza.pl tam więcej można doczytać :)

największa skuteczność

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 maja 2012, 21:52

iniekcja krystaliczna nie jest skuteczna ponieważ miałam taką wykonana w 2010 roku i już pojawiaja się kłopoty z wilgocią. Ostatnio usłyszałam że nikt nie jest w stanie zagwarantować skuteczności w 100% iniekcji !!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2012, 14:00

Poniekąd tak,ale co do opinii na temat iniekcji krystalicznej to są one bardzo podzielone. Nikt nie zagwarantuje,że dzięki temu pozbędziemy się wilgoci tak na 100%,ale przynajmniej jest na to większa szansa.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2014, 16:17

ja miałem wilgoć w domu i musiałem wezwać http://www.iniekt-system.pl/ na szczęście od tamtej pory nie mam już z tym problemu, fachowcy porządnie tym się zajęli

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2016, 11:12

ja skorzystałem z usług firmy http://spec-bud.com.pl/ oni oferują różnego rodzaju iniekcje ciśnieniowe, ceny mają bardzo korzystne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2021, 21:33

Natomiast jeżeli szukacie profesjonalnej pomocy w zakresie wyboru dobrej oferty skutecznej hydroizolacji dla fundamentów to zdecydowanie polecam zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez Icopal u których znajdziecie skuteczne systemy z gwarancją na okres 99 lat i pod stałą kontrolą Instytutu Techniki Budowlanej w Warszawie. Dlatego jak szukać najwyższej jakości to na pewno u nich.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2021, 10:47

W mojej opinii jeżeli będziecie szukali przede wszystkim skutecznych i jednocześnie dobrze wykonanych materiałów hydroizolacyjnych dla fundamentów w swoim wymarzonym domu to polecam postawić przede wszystkim na jakość, aby wilgoć przez długie lata nie mogła stanowić najmniejszego problemu i jest to możliwe z pomocą Systemu Bezpieczny Fundament który również jako jedyny w Polsce uzyskał Rekomendację Techniczną Instytutu Techniki Budowlanej w Warszawie.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2021, 10:47

W mojej opinii jeżeli będziecie szukali przede wszystkim skutecznych i jednocześnie dobrze wykonanych materiałów hydroizolacyjnych dla fundamentów w swoim wymarzonym domu to polecam postawić przede wszystkim na jakość, aby wilgoć przez długie lata nie mogła stanowić najmniejszego problemu i jest to możliwe z pomocą Systemu Bezpieczny Fundament który również jako jedyny w Polsce uzyskał Rekomendację Techniczną Instytutu Techniki Budowlanej w Warszawie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2021, 10:17

Dobrze wiedzieć jak wyszło, na pewno też sprawdzę bo bezpieczne fundamenty i niska wilgotność to kluczowe aspekty

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 649 Grupa: Technologie... Podobno Auris oferuje szybkie i rzetelne usługi budowlane. Znajomy wspominał, że jego kuzyn korzystał z ich pomocy przy budowie domu. Mówił, że był zadowolony z...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 405 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • spawanie Liczba postów: 70 Grupa: Technologie... Profesjonalne narzędzia i akcesoria są niezbędne w wielu branżach, od budownictwa po drobne naprawy domowe. Hurtownia Chle-Mar https://www.chle-mar.pl/ to miejs...
  • Wycena izolacji pianką PUR Liczba postów: 12 Grupa: Technologie... Wejdź na olx i poszukaj ofert. -- Kris Polecam materace próżniowe
  • Garaż blaszany Liczba postów: 91 Grupa: Technologie... Wybierając garaż, warto rozważyć nie tylko jego konstrukcję, ale także dodatkowe korzyści, jakie może przynieść. Na przykład, dach garażu można wykorzystać do m...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19531 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 453

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >