Witam prosze o porade interesuje mnie zakup preparatu,który jest skuteczny, jako izolacja po nawiercaniu. Otóz w domku moim jakiś czas temu pojawiły sie na krótkim odcinku 3 m wewnatrz scianki plamy wilgoci, odchodzi tapeta i sciana puchnie.teraz mam już tqam połozone kafelki i mysle że nawiercanie było by najbardziej udanym sposobem. Firmy które tym sie zajmują dosyc kasuja A ja bym sobie poradził interesuje mnie tylko ta płynna izolacja gdzie można to kupić i jaka jest tego nazwa :?: :(
Gość: Andi praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Mirek praktykant |
|
| |
Gość: Anulka37 praktykant |
Andi- znalazlam takie cos :) |
| |
offline paweur praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Znalazłam taką informację, mam nadzieje, że sie przyda
:) |
| |
Gość: Darvin praktykant |
|
| |
offline sp5es inżynier
|
|
| |
offline marek lik praktykant
|
Poszukaj wiadomości o firmie schomburg mają specjalistyczne rozwiązania iniekcji grawitacyjnej opisanej przez poprzednika nie ma potrzeby wiercenia dwóch rzędów zależy to od grubości muru i z materiału zjakiego został wykonany. Jeżeli mur nie jest grubszy niż 25 cm wystarczy jeden rząd w murze z cegły pełnej .Należ również pamiętać o tym że iniekcja może nie rozwiązać problemu. Podciąganie kapilarne zaczyna się od wadliwie wykonanej izolacji poziomej ław fundamentowych lub jeżeli jest to pomieszczenie piwniczne problemem może być uszkodzenie izolacji podposadzkowej.Należy zastanowić się nad przyczyną a usuwanie skutków może się odbyć po naprawie docelowej.Podałeś stosunkowo mało informacji odnośnie zawilgocenia ściany. Opisz jej dokładne położenie w budynku, może będę mógł pomóc. |
| |
offline sp5es inżynier
|
|
|