Winda schodowa

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

25 listopada 2017, 10:06

Zgadzam sie: good 0 bad

widziałam ostatnio taką windę http://windadodomu.pl/pl/ile-kosztuje-winda-d o-domu-jednorodzinnego ciekawa opcja bo nie trzeba sporo przebudowywać, ani zmieniać. a wygodniejsze i lepiej się prezentuje niż dźwigi dla wózków inwalidzkich.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2017, 18:36

Tak ale koszty utrzymania są wielkie konserwacja i przeglądy techniczne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 grudnia 2017, 14:06

Serwisem oraz remontami różnego rodzaju urządzeń dźwigowych zajmuje się firma http://www.dolpoldzwig.pl/ mają wszystkie niezbędne uprawnienia, więc jak najbardziej warto z nimi współpracować. Są terminowi, znają się bardzo dobrze na swojej pracy, nie ma kłopotów z urządzeniami, które obsługują.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2018, 21:58

Tak to jest ok ale serwisy połykają sporo kasy i trzeba mieć w razie awarii kontakt stały.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2018, 20:28

Użytkownik ninita napisał: Tak ale koszty utrzymania są wielkie konserwacja i
przeglądy techniczne.

Niekoniecznie. Wszystko zależy od firmy. Są takie, które mają dobre produkty, ale cena jest jak najbardziej normalna. W naszym biurze windy montowała firma Windpoldźwig z Zielonej Góry. Z tego, co właśnie też się orientuję to mają w ofercie również takie produkty dla osób niepełnosprawnych. Montują na terenie całego kraju również. Może warto się z nimi skontaktować

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 stycznia 2019, 22:13

Jeśli poszukujecie fachowców od serwisu wind, to ludzie z [url] www.el-dzwigsc.pl/ będą nieocenieni. Fachowa obsługa i dobre warunki cenowe. Serwisują windy wszystkich typów i producentów.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2019, 23:03

A jak to dokładnie wygląda, bo szczerze mówiąc to nie widziałem jeszcze takiej windy schodowej.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 marca 2019, 14:12

Jeżeli poszukujecie odpowiedniej firmy, która zajmie się zaprojektowaniem i zamontowaniem takiej windy schodowej to skontaktujcie się z www.tryb-dzwig.pl Montowali takie windy w ośrodku wypoczynkowym, który prowadzę i wiem że można im zaufać.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2019, 19:33

Gdy winda schodowa się zepsuła to postanowiliśmy w trybie natychmiastowym skorzystać z usług sprawdzonych specjalistów. I tym razem wybór padł na https://dolpoldzwig.pl/ , którzy wykonali znakomitą robotę. Naprawa okazała się dla nich "bułką z masłem", a co najważniejsze - znów śmiga jak za lat świetności!

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2019, 21:17

Gdy nam zepsuła się winda to odezwaliśmy się do pogotowia dźwigowego, działającego 24/7 . El-Dźwig http://el-dzwigsc.pl/ kłopoty załatwili w trybie natychmiastowym,konserwacja różnego rodzaju urządzeń dźwigowych to dla nich żaden kłopot.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... panele z kapinosami z litego drewna. Ciekawe jak jest róznica w cenie pomiędzy tym rozwiązaniem a całym trepem z litego drewna. Czy w ogóle opłaca się takie kom...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 576

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >