Winda schodowa

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

1 maja 2019, 18:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Pierwszy raz o czymś takim słyszałem i jak na razie nie wiem na co warto postawić i jak to wygląda cenowo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2019, 11:40

WIndy schodowe są dobrym rozwiazaniem, ale schodołaz jest bardziej uniwersalny. Chociaż wiadomo, to o wiele większy koszt.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 września 2019, 12:52

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Szczecina, które rozglądają się za sprawdzoną firmą oferującą kompleksową obsługę związana urządzeniami dźwigowymi polecam https://elwiko.pl/ Sam korzystałem z ich usług i wiem że można na nich w pełni polegać.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 grudnia 2020, 15:57

Myślę, że montaż tego typu windy nie powinien stanowić większego problemu. Możesz skontaktować się z firmą www.pawlift-serwis-dzwigow.pl. Dysponują bardzo dużym doświadczeniem w zakresie montażu, serwisowaniu oraz modernizacji urządzeń dźwigowych i schodów ruchomych. Na pewno będą w stanie zaproponować Ci odpowiednie rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 maja 2021, 00:11

są dwa rozwiązania w zależności od miejsca przeznaczenia, można wybrać windę do domu https://global-lift.pl/winda-domowa-cena/ (oferta producenta) lub platformę przyschodową https://global-lift.pl/oferta/platformy-przys chodowe-i-krzeselka-dzwigowe/ - musicie sami zdecydować, najlepiej zadzwonić do nich i skonsultować jaki to będzie koszt i który dźwig będzie najlepszy w Waszym przypadku

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2021, 07:50

Użytkownik Gość: erwat napisał:
Chociaż wiadomo, to o wiele większy koszt.

W niektórych przypadkach nie powinno się patrzeć na koszty, tylko o komfort użytkownika

Zgłoś | Cytuj | Link

4 sierpnia 2021, 14:43

O proszę i jakie wersje wygrały, macie jakieś ciekawe podpowiedzi w tym zakresie dla mnie no i oczywiście z jakimi kosztami trzeba się liczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2021, 12:38

Dobrze wiedzieć, że mogę zamontować taką windę na już istniejących schodach. Myślałem, że wszystko do wymiany.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2021, 16:20

Trzymam kciuki za znalezienie odpowiedniego rozwiązania dla twojego taty.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2021, 13:26

Jeśli szukasz profesjonalnej firmy, która zajmuje się montażem wind dla niepełnosprawnych to dobrze trafiłaś. Ostatnio współpracowałem z firmą DOLPOL-DŹWIG która we Wrocławiu oferuje kompleksowe usługi w tym zakresie. Bezpieczeństwo i profesjonalizm.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... panele z kapinosami z litego drewna. Ciekawe jak jest róznica w cenie pomiędzy tym rozwiązaniem a całym trepem z litego drewna. Czy w ogóle opłaca się takie kom...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19488 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 588

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >