offline robercik doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: aga.b praktykant |
Jestem w tym samym temacie i miałam przyjemność trafić na pana bartka skarb nie człowiek i taki cierpliwy dobry w niedziele dzwoniłam a on wysłuchał doradził przyjechał anioł nie człowiek później numer napisze bo pociągiem jadę, ale schodowa winda na pewno z Foksal w stolicy |
| |
Reklamy Google | |
offline Ozzy fachowiec
|
|
| |
Gość: sadwqeqw praktykant |
Może być, kiedys mój znajomy miał montowane takie krzesełko schodowe przez firme www.proreha.pl i zajęło im to jeden dzien, a ułatwienie genialne |
| |
offline OprawySchodowe.pl majster
|
Najlepiej będzie zadzwonić i zapytać jak to wygląda
szczegółowo oraz od razu poprosić o wycenę,bo to także
bardzo istotne. Powyżej masz już kilka adresów,możesz z
nich skorzystać. Daj znać czy ostatecznie udało się
zamontować takie krzesełko. |
| |
Reklamy Google | |
offline barteezz19 praktykant
|
|
| |
Gość: arek87 praktykant |
Myślę, że najlepiej zajrzeć tutaj http://www.global-lift.pl/pl/platformy-osobow e-i-towarowe/dla-osob-niepelnosprawnych . Mają szeroką ofertę rozwiązań dla niepełnosprawnych. Można u nich zamówić krzesełka dźwigowe montowane na schodach czy też windy. |
| |
offline liftingowy praktykant
|
Winda dla niepełnosprawnych jest sporym ułatwieniem w ich codziennym funkcjonowaniu. Budując piętrowy domek, oczywiście można wziąć ją pod uwagę, ale do dzisiaj są takie bloki mieszkalne, gdzie chociażby kilku schodków jest nie do pokonania. Wtedy przydaje się podnośnik dla niepełnosprawnych montowany na zewnątrz budynku. Można wykonać go także na zamówienie i czasem jest to jedyne wyjście, gdy gotowe urządzenia nie rozwiązują problemu. Firma windydlaniepełnosprawnych.pl Lift Plus ma w tym spore doświadczenie oraz szerokie doświadczenie w zakresie montowanych rozwiązań. Co do kosztów, to można skorzystać z dofinansowania z PFRONU. |
Ten post był edytowany przez liftingowy dnia: 27 maja 2016, 23:43 | |
| |
offline cappyy fachowiec
|
To jest dobry biznes. Ale jak chcesz na tym zarobić musisz to dobrze przemyśleć.Kupując mieszkanie do wynajęcia warto zadbać o wszystkich. Nawet o osoby niepełnosprawne bo i one szukają często mieszkania. Jak chcesz kupić tego typu nieruchomość upewnij się że jest w niej taka winda http://garden-windy.ucoz.com/publ/windy_dl...budowie/1-1-0-3 . Na prawde bardzo ułatwi Ci to później wynajem mieszkania. Pokażesz też że miejsce jest przyjazne dla osób niepełnosprawnych a to na pewno zapunktuje u osob szukających mieszkania. Moja znajoma niedawno szukała mieszkania do wynajęcia zauważyłem, że wiele osob informuje o takich udogadnianiach. |
| |
offline dolczewita kierownik
|
Robiąc schody w jakimś osiedlowym budynku warto było by pomyśleć też o windzie dla niepełnosprawnych. Tylko nie jestem pewny czy windy dla niepełnosprawnych można wypożyczać, czy przypadkiem nie trzeba ich kupić i odpowiednio zamontować. Samemu moze Ci być ciężko to ogranąć ale ta firma windydlaniepelnosprawnych.pl ma w tym spore doswiadczenie więc na pewno pomogą Ci rozwiązać twój problem. |
|
Winda schodowa
«
Powrót do grupy: Schody i balustrady
Ostatnio na forum
- Schody spiralne Liczba postów: 150 Grupa: Schody i ba... Schody spiralne tylko w przypadku małej ilości miejsca. Nie wyobrażam sobie wchodzić po takim czymś z jakimś urazem czy chociażby meblami.
- Nowoczesne schody spiralne Liczba postów: 74 Grupa: Schody i ba... Myślę, że to rozwiązanie powinno zrobić różnicę - https://schodyprudlik.com.pl/site/galeri a Sami oceńcie, czy to Wasze klimaty. Moim zdaniem największe wrażenie...
- schody drewniane Liczba postów: 171 Grupa: Schody i ba... Ciekawą opcją jest również to - https://schodyprudlik.com.pl/schody-zabi egowe/ Obstawiam, że fajnie się sprawdzi. Pod względem wizualnym petarda. Każdy element....
- schody przemysłowe Liczba postów: 174 Grupa: Schody i ba... Moim zdaniem również jak już to drewniane z ładną zdobioną poręczą :)
- płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 70 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...