Wiosenny przegląd stolarki ogrodowej

« Powrót do artykułu: Wiosenny przegląd stolarki ogrodowej | « Powrót do grupy: Ogród i działka

3 września 2012, 13:21

Zgadzam sie: good 0 bad

panda pisze:Wiesz, WAM (ojejku, a może i ja powinnam mf3wić pan ? Tak mi jakoś ta innortetewa demokracja na mf3zg padła :) ) a więc: wiesz, WAM, a ja myślałam, że Zielony Nowy Ład jest akurat bliski socjaldemokracji skandynawskiej. A w każdym razie z nią niesprzeczny. Mylę się?Zarzucasz Kozkowi, że (za omawianymi autorami) twierdzi, iż nowa organizacja spoleczenstwa zostanie wprowadzona bezbolesnie i z SAMYMI profitami (podkr. moje). Po czym sam konkludujesz, że Zielony Ład to pain WITHOUT gain (podkr. jw). No cf3ż, nawet jeśli prawdą byłoby, że Kozek dostrzega wyłącznie korzyści proponowanych zmian (a tak chyba nie jest), to ty dostrzegasz wyłącznie straty. Przyganiał kocioł garnkowi? W rzeczywistości, jak wiemy, chodzi o WAŻENIE zyskf3w i strat, i te pierwsze wg mnie zdają się w koncepcji ZNŁ przeważać. I jeszcze pytanie do Ciebie: ktf3ra to technologia odnawialna nigdy nie potanieje, bo tak mf3wią prawa fizyki ? Na razie, o ile mi wiadomo, tanieją wszystkie, i to w szybkim tempie zwykły efekt upowszechnienia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 551

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >