offline ![]() plastuś doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() GrzegorzPLN majster
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Fruu doświadczony
![]() ![]() |
Łokitoki nie szklarze tylko witrażyści, ceny faktycznie
niskie nie są, należy jednak pamiętać, że kupno
witrażu to bardziej jak kupno obrazu, a nie szyby. Ceny
wahają się od 1500 do 2500zł za metr kwadratowy -
wszystko zależy od wybranego szkła (bezbarwne, barwione w
masie) oraz wzoru (bogaty czy posty, geometryczny. Wzór
można wybrać z katalogu, zaproponować coś własnego lub
zamówić projekt indywidualny. |
| |
offline ![]() mogilany fachowiec
![]() |
Zobacz szklarz we Wrocławiu
Firma Majster Szklarz oferuje : - Lustra kryształowe z
montażem |
Ten post był edytowany przez mogilany dnia: 7 maja 2013, 13:12 | |
| |
offline ![]() s.nowakowska majster
![]() |
|
| |
offline ![]() majka1 fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: dolla praktykant |
ja zamawiałam witraż u http://www.szkielko2.pl/ i wcale nie wyszło mnie to b. drogo, trzeba porównać ceny różnych szklarzy, wtedy można znaleźć atrakcyjną ofertę |
|
Witraże
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 22 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
- Cegła czy tapeta do salonu Liczba postów: 172 Grupa: Najnowsze t... Korzystałem już z różnych platform do gier, ale ta zdecydowanie należy do moich ulubionych. Strona jest łatwa w obsłudze, a proces rejestracji oraz logowania je...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 99 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 199 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie krzeseł do kuchni idealne będą https://jardex.pl/hokery/ oni wykonują krzesła z trwałych materiałów, wiec na pewno posłużą wam przez wiele lat.....
- Podłoga Liczba postów: 127 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...