Wjakiej odległości od muru sadzić drzewa?

« Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu

21 maja 2009, 13:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam Was :wink: Czy ktoś mógłby mi poradzić w jakiej odległości od muru można sadzić drzewa? Wszystko jest pięknie dopóki są małe, a potem pojawia się problem... Pozdrowienia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 czerwca 2010, 13:05

Ja osobiście mam posadzone drzewa 6 metów od muru. Obecnie są już bardzo dorodne i nie mam problemów z ogrodzeniem. Korzenie nigdzie nie spowodowały uszkodzeń.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2010, 17:11

Ja sadzę koło 5 metrów od płotu i też jest ok :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2017, 12:56

pewnie zależy od gatunku drezwa

useful reference

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2018, 23:26

Updated project call:
http://lakeisha.web1.telrock.net

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 75 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was tematy? Przeglądałem różne portale informacyjne i natrafiłem na bardzo interesujący artykuł na tema...
  • Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 455 Grupa: Pielęgnacja... Szukając dobrej hurtowni, gdzie będziecie mogli kupić wyposażenie ogrodowe typu sekatory, piły, nożyce do trawy, ale również sprzętu jak kosiarki, podkaszarki,....
  • Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...
  • Prace ogrodowe Liczba postów: 41 Grupa: Pielęgnacja... Jeśli szukasz firmy od której będziesz mógł zamówić tablice informacyjne zajrzyj tutaj https://konarch.pl/kategoria/tablice-inf ormacyjne/ Według mnie ta oferta....
  • Jaka kosiarka do trawy? Liczba postów: 112 Grupa: Pielęgnacja... Zdecydowanie przyda się dobrej jakości narzędzia, elektronarzędzia oraz osprzęt do realizacji prac ogrodowych. Na pewno warto będzie sprawdzić ofertę hurtowni C...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 487

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >