Wkrótce rozpoczęcie budowy osiedla Quadro House w Poznaniu

« Powrót do artykułu: Wkrótce rozpoczęcie budowy osiedla Quadro... | « Powrót do grupy: Inwestycje

12 sierpnia 2013, 01:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Grunwald mnie jakoś nie przekonuje.. no ale każdy ma swoje typy.. może za długo tam pracowałam. facet mnie długo przekonywał na mieszkanie w centrum - bo niby dojazd, sklepy itp.ale jak pojechaliśmy do znajomych zpbaczyc jak się urządzili za miastem, w Robakowie (takie fajne os. tygrysie) to zmienił zdanie :P cicho, spokojnie, czas jakos inaczej płynie. Dojazd okazuje się ze może być szybki i łatwy a cena przystepniejsza. no i tak się mu typ zmienił, za rok myslimy o czymś dla siebie właśnie za miastem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2013, 09:21

co kto lubi, dużo osób woli spokojna okolicę w Poznaniu, na grunwaldzie uważam, że jest generalnie spokój i cała ta infrastruktura też, więc smardzewska i quadro house ok się wydaje

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 października 2013, 00:40

Jakie towarzystwo na tym Tygrysim (ciekawe czy ktoś mi odpisze...)? Pytam bo jesteśmy poszukujący a z doświadczenia wiem, że sąsiad dobry ważna rzecz, zły - uciekać :P

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19425 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 187

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >