Stron: 28 ▾ ◂◂ ◂ 23 24 25 26 27 ▸ ▸▸
Gość: online praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Adam Ewalczyk praktykant |
Zapraszam być może poszukujecie oceny ryzyka zawodowego
dla swojej firmy :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Adam Ewalczyk praktykant |
https://www.vmcomplex.eu/ocena-ryzyka-zawodow ego Dziwne ... wklejam link ponownie |
| |
offline jjusti18 fachowiec
|
Jak wiadomo też to co jest ważne, to odpowiednia reklama - także w tym kierunku warto dobrze wszystko sobie przemyśleć... Warto więc poznać lepiej rynek i dowiedzieć się jak działa e-marketing we francji oraz inne płaszczyzny reklamowe. |
| |
Gość: iwierupif praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Logun fachowiec
|
W tym artykule z https://togethermagazyn.pl/5-sprawdzonych-pom yslow-na-biznes-dla-kobiet/ kobiety, które marzą o założeniu własnej firmy, znajdą praktyczne i sprawdzone propozycje biznesowe. Autorzy opisują pięć różnych pomysłów, które uwzględniają aktualne trendy oraz potrzeby rynku, a także oferują cenne wskazówki, jak zacząć. To doskonała lektura dla tych, którzy szukają inspiracji i chcą zmienić swoje życie zawodowe. |
| |
Gość: Mildredges praktykant |
Ensure the Safety of Your Precious Loved Ones with
Home-Focused Home Surveillance Devices |
| |
Gość: janka9 praktykant |
A czy ktoś z was wymieniał może sterowniki układów smarowania w swoich firmowych maszynach? Tak pytam, ponieważ i ja muszę przeprowadzić remont i teraz zastanawiam się nad tym - gdzie kupić tego typu elementy? Ponoć firma UCS specjalizuje się w sprzedaży artykułów do centralnego układu smarowania - czy to prawda? |
| |
Gość: dylan88 praktykant |
A co z takim aspektami jak księgowość firma jednoosobowa? Czy wiecie do kogo się zgłosić w tym kierunku? Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale ponoć firm MTA Group specjalizuje się w tym zakresie i jest niezawodna. Wiecie coś? |
| |
Gość: mayaa praktykant |
Pewnie, że warto... Warto też wiedzieć do kogo
się zgłosić, jak chodzi o takie aspekty, jak
outsourcing magazynowy - przejęcie funkcji magazynowych od
klienta. Bo |
|
Stron: 28 ▾ ◂◂ ◂ 23 24 25 26 27 ▸ ▸▸