offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: malppa praktykant |
Łapcie link do tego artykułu: https://poznaninfo.pl/elastyczne-rozwiazania- wysylkowe-dla-sezonowych-wzrostow-jak-skalowac-swoje-dzialan ia-w-okresach-wzmozonej-sprzedazy/ . Współpraca z przewoźnikami często wiąże się z koniecznością podpisywania umów. Apaczka oferuje alternatywę - elastyczność bez zobowiązań. Z dostępem do atrakcyjnych cen i możliwością przesyłek międzynarodowych, to rozwiązanie dla biznesu potrzebującego swobody. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Akanecki praktykant |
Dla mnie liczy się komfort prowadzenia biznesu. Dlatego ja współpracuję z https://www.adamus.net.pl/, wtedy mam pewność, że wszystko będzie okej, nie będzie żadnych problemów z rozliczeniami, a ni z terminami. Warto wybrać takie biuro księgowe, gdzie też sprawny możemy załatwić po prostu online |
| |
![]() Gość: Rakowski praktykant |
|
| |
offline ![]() barto776 kierownik
![]() |
Ja prowadze swój sklep i cały czas mnie denerwowało że na miejscu które mam przeznaczone dla klientów parkowały osoby które mój sklep omijały szerokim łukiem. Postanowiłam zainstalować blokady drogowe i parkingowe dzięki czemu moi klienci sa zadowoleni że zawsze mają gdzie stanąc. Polecam |
| |
Reklamy Google |
Wlasny sklep
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Kursy i szkolenia dla dorosłych Liczba postów: 130 Grupa: Trudne tema... Ciągle zmieniają się przepisy prawa, pojawiają się nowe obowiązki, ale też większa odpowiedzialność za każdy błąd. Osoby zajmujące się kadrami powinny być zawsz...
- Firma transportowa Liczba postów: 100 Grupa: Trudne tema... Przeprowadzka potrafi być wymagającym doświadczeniem, więc w tej sprawie należy zaufać firmie, która podejdzie do tego zlecenia w pełni profesjonalnie. Sądzę, ż...
- Kontener magazynowy- warto? Liczba postów: 53 Grupa: Trudne tema... A jeśli szukasz praktycznego rozwiązania na tymczasowe stanowisko dla ochrony lub punktu kontrolnego, warto zainteresować się czymś takim jak kontener stróżówka...
- Jak przygotować się do przeprowadzki? Liczba postów: 57 Grupa: Trudne tema... Jeżeli jesteśmy w temacie transportu to polecam wybrać dobrą firmę, która oferuje właśnie usługi transportowe. Ja w zeszłym roku korzystałem z pomocy firmy z M...
- auto firmowe Liczba postów: 102 Grupa: Trudne tema... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić usługi, z których sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem samochodu, to polec...