offline repicha praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej-niedzielan praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kot68 inżynier
|
|
| |
offline romeczek doświadczony
|
Nowoczesny i niska cena - postaraj się urządzać go na bazie prostych figur geometrycznych, kwadrat plus prostokąt. Wybierz meble z Ikei w prostym stylu (najlepiej w ciemniejszych ciut kolorach, ale nie za ciemnych), wymaluj pokoje na jasne barwy (kremowo-pomarańczowe np.), nałóż kwadratowy wystrój na ściany (kwadratowe ramki do zdjęć), tą całą kwadraturę rozbij okrągłymi kloszami od lamp. Całość odrobinę okrasz dodatkami, powinno być ciekawie. |
| |
offline BeatBoxer8 majster
|
nie ma dobryhc nowoczesnych i trwałych mebli za niską cenę. Niestety. Musisz za to zapłacić(proponuję jakąś dotację.....przepraszam za złośliwość) jeśli chcesz to kup meble z ikei. Ale ja polecam jednak jakoś odłożyć jeszcze jakieś pieniążki i szastnąć na coś lepszego(no chyba że chcesz poświecić duuuuuuużo bardzo duuużo czasu na skłądanie mebli[tylko z ikei tak się składa długo] a możesz byćpewny że jak złożysz to na pewno jakieś części ci się jeszcze zostaną..wniosek? Meble ikea=szmelc) |
| |
Reklamy Google | |
offline cappyy fachowiec
|
|
| |
Gość: Kimatmox praktykant |
|
| |
Gość: gienius praktykant |
Doszedłem do wniosku, iż nadszedł czas na odświeżenie wnętrza! Przede wszystkim chodziło mi o ramy, które wymagały renowacji. Za sprawą https://elis.com.pl/ udało mi się doprowadzić je do należytego porządku. To specjaliści od złocenia sztukaterii i ram. |
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
|
Wnetrze
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 520 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...