Wodnetrendy.pl

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

3 grudnia 2012, 14:37

Zgadzam sie: good 1 bad

Słyszał ktoś o tej firmie ? Chciałbym kupić baterię łazienkową a nie chce mi się po sklepach łazić. Jak moga mi kurierem przesłać, dlatego chce sie od was dowiedziec jakiej są jakości te produkty? Czy warto je kupić ? Bo chcemy zrobić porządny remont w łazience. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 grudnia 2012, 11:45

Witam, ja juz byłem klientem w tej firmie i jestem bardzo zadowolony, jesli chodzi o baterie itp. Własnie miałem podobnie, tez była potrzeba remontu łazienki i kupiłem od nich pare rzeczy, powiem ci ze juz trochę czasu minęło i cały się sprawdza i wszystko działa bez zarzutu wiec uwazam ze są bardzo dobre, bo mojejmu sąsiadowi juz bateria siada a kupował w jakimś innym sklepie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 grudnia 2012, 08:26

Zgadzam sie: good 2 bad

Rzeczywiście sklep ma ekskluzywny sprzet. Ceny wysokie, ale same produkty rzadko spotykane - szczególnie te z serii exclusive. Bardzo spodobał mi się natrysk - wiadomo, chromowany, więc jakość też ma swoją cenę:

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2012, 10:38

Zgadzam sie: good 2 bad

Grzejnik dekoracyjny bardzo mi przypasował od nich, jakosć na prawdę super, własnie chodziło mi o coś takiego, konkretnego . No jak dla mnie sprawdzają się nawet całkiem fajnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2012, 09:45

Byłam klientką tego sklepu. Kupowałam baterię prysznicową przez internet. Jestem bardzo zadowolona. Przyszła na czas. Rzadko można dostać taka niespotykaną. Bardzo miły kontakt.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 stycznia 2013, 10:53

No właśnie - byłem ciekaw czy jakość jest równa cenie. A transport jak? Nie mylą zamówień? Rzeczy są nieuszkodzone? Dla mnie to ważne, bo już prawie łazienka gotowa tylko elementy chcę zamówić do wykończenia. Chromowane faktycznie drogie, ale najlepsze, co nie?
Podobają mi się dwie baterie

Zastanawiam się nad ta wyższa, ale boję się, że będzie chlapała. Ma ktoś z was taka wysoką?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2013, 10:56

Podoba mi się jedynka, ale to zależy jakiej wysokości masz brodzik, bo jak płytki to faktycznie może chlapać. Dobre są takie wysokie kwadratowe, albo takie misy na podeście

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2013, 12:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Kurczę fajnee to, trzeba pokupować u nich a tym bardziej ze musze zrobic remont;)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2013, 14:20

Zgadzam sie: good 0 bad

świetny sklep. polecam. bardzo się ciesze, że do mojej malutkiej wioski dostarczyli takiej jakości wannę. wprawdzie niemało dopłaciłem do przesyłki, ale w ostatecznym rozrachunku wyszło nawet korzystnie w zestawieniu z cenami z innych sklepów, tym bardziej że tutaj oferują naprawdę wysoką jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 139

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >