Wózek w podróż

« Powrót do grupy: Trudne tematy

10 kwietnia 2025, 19:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Poszukuję lekkiego i zgrabnego wózka, który będzie mi służyć na czas podróży, ale też i po niej. Kilka osób polecało mi CAVOE IDEO. Myślicie że ten model się sprawdzi?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 kwietnia 2025, 18:25

Zgadzam sie: good 0 bad

Dobrze Ci polecili. Wózek elegancki już z samego wyglądu, ale też świetnie wpasuje się w Twoje potrzeby, więc na pewno będzie lekki, szybciutko się składa i daje radę nawet w terenie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie sprzedam łożyska? Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Potrzebuje sprzedać niepotrzebne łożyska do maszyn. Jak macie kogoś kto sprzedaje takie części i może będzie zainteresowany to dajcie znać.
  • usg jamy brzusznej warszawa Liczba postów: 24 Grupa: Trudne tema... Raz na jakiś czas warto zdecydować się na takie badanie.
  • Preparat na żylaki Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Zauważyłam, że apteka Lwie Zdrowie https://www.lwiezdrowie.pl/ ma w swojej ofercie szeroki wybór produktów w tym także kosmetyków, ale czy faktycznie jest to su...
  • Opakowania na przyjęcia Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Szukam hurtowni opakowań, w której kupię wytrzymałe opakowania na przyjęcia. Jaką możecie mi polecić?
  • Sklep plastyczny Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jaki sklep plastyczny Katowice polecacie? Chciałabym wyposażyć swoją pracownię malarską w niezbędne narzędzia i akcesoria do malowania

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19617 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 377

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >